Καιροφυλακτεί για δύο ο ΠΑΟΚ!

Μετά την απόκτηση του Μογκάμεντ Οζντόεφ, που αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη το αργότερο έως την Τετάρτη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, δύο ακόμη ονόματα, «παίζουν» για την μεταγραφική ενίσχυση των «ασπρόμαυρων». Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς της Χετάφε και ο Χόρχε Καρασκάλ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ γνωστής ιστοσελίδας, για τον Σέρβο διεθνή χάφ, ο Δικέφαλος είναι σε επιφυλακή, καθώς μετά από πιέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή οι οικονομικές απαιτήσεις των Ισπανών (7 εκατομμύρια ευρώ) έχουν πέσει αρκετά. Ο ΠΑΟΚ από πλευράς του καραδοκεί και δεν αποκλείεται να επανέλθει με προσφορά ύψους 3-4 εκατομμυρίων ευρώ για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα. 

Στην περίπτωση του Χόρχε Καρασκάλ επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς σύλλογοι από την Βραζιλία που είχαν δείξει αρχικά ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του, τελικά τέθηκαν εκτός «μάχης», αφού η μεταγραφική περίοδος στην χώρα τους έκλεισε την περασμένη Τετάρτη (2/8). Για τον Κολομβιανό επιτελικό μέσο, φήμες μεταδίδουν πως τις διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους τις χειρίζεται προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης. Πρόσφατα είχε αναφερθεί πως ο ΠΑΟΚ δίνει 4,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια