Η Ναντ ανέβασε την προσφορά για Αουγκούστο, σύμφωνα με την Equipe!

Η Ναντ έχει στο στόχαστρο της τον Ντόουγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό και όπως όλα δείχνουν οι Γάλλοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η έγκυρη γαλλική ιστοσελίδα κάνει ειδική αναφορά στις μεταγραφικές εκρεμμότητες της Ναντ και εκεί για μία ακόμα φορά γίνεται αναφορά στον Βραζιλιάνο χαφ του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο. 

«Η Ναντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μποαβίστα για την απόκτηση του Σιντόζιε Αβαζιέμ, ενώ στα σκαριά είναι και η μεταγραφή του μέσου του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο» αναφέρει χαρακτηριστικά η Equipe και προσθέτει: «Ο 26χρονος Νιγηριανός έπαιξε για την Ναντ τη σεζόν 2017-2018. Έχει ήδη συμφωνήσει σε ότι αφορά το συμβόλαιο του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες της Ναντ εξακολουθούν να ελπίζουν να οριστικοποιήσουν την άφιξη του Βραζιλιάνου μέσου από τον ΠΑΟΚ, Ντάγκλας Αουγκούστο. Πρόσφατα αναβάθμισαν την πρότασή τους». 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ έχει ήδη απαντήσει δυο φορές αρνητικά σε πρόταση για τον Αουγκούστο, η μια στα 3.500.000 ευρώ και η δεύτερη στα 5.000.000 ευρώ και πλέον μένει να φανεί εάν η υπόθεση αυτή θα έχει και νέο επεισόδιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια