Λουτσέσκου: "Βιαζόμαστε να βρούμε χημεία"!


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην φιλική νίκη επί της Γκένκ, αλλά και στις συζητήσεις που είχε με Νάρεϊ, Κοτάρσκι, Κεντζιόρα και Μπάμπα.

Για τη νίκη επί της Γκενκ: «Σήμερα κερδίσαμε οπότε είμαι η κανονική έκδοση του εαυτού μου, όταν χάνουμε αισθάνομαι «ηλίθιος» (σ.σ. γέλια). Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά που κάνουμε μέχρι στιγμής, μας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε τα ματς με την Μπεϊτάρ με μεγαλύτερο κίνητρο και αυτοπεποίθηση.

Γενικότερα ξεκινήσαμε ένα χτίσιμο στα λεπτά των παικτών, σιγά σιγά κάποιοι παίκτες πήραν 60 λεπτά συμμετοχής στο προηγούμενο ματς και σήμερα, υπάρχουν και δύο ματς ακόμη που στοχεύουμε οι παίκτες να πάρουν ακόμη και 90 λεπτά συμμετοχής.

Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που… βιαζόμαστε, βιαζόμαστε να φέρουμε χημεία στους ποδοσφαιριστές, ακόμη και σήμερα αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις, το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε την επικοινωνία και την χημεία που πρέπει στην ομάδα».

Για τους Μπάμπα-Κεντζιόρα: «Έχουμε ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, που δεν ήταν μαζί μας τον Μπάμπα και τον Κεντζιόρα, το θετικό είναι ότι έρχονται από τις Εθνικές τους ομάδες, το μόνο που ζητάμε είναι να κάνουν αυτό το έξτρα για να τους έχουμε όσο πιο σύντομα γίνεται μαζί μας. Είναι δύο παίκτες με προσωπικότητα που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τα τετ α τετ με Κοτάρσκι-Νάρεϊ: «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν αυτά τα τετ α τετ είναι σημαντική η επικοινωνία ανάμεσα σε εμένα και τους ποδοσφαιριστές, χθες ήταν περισσότερο κουβέντα για θέματα εκτός γηπέδου. Οι φήμες πάντα θα υπάρχουν, εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να αφοσιωθούμε ομαδικά για τα ματς με την Μπεϊράρ.

Ο Κάλεντ έλειψε καιρό και θα του κάνει καλό να συζητάμε για αυτά τα πράγματα για να ανέβει και η αυτοπεποίθησή του. Ο Κοτάρσκι είναι ένας νεαρός τερματοφύλακας που πέρσι είχε μεγάλο βάρος στους ώμους του, πήγε και στο Euro U21 με την Κροατία και μιλήσαμε για αυτή την εμπειρία, οι φήμες είναι φήμες και δεν θα πρέπει να μας επηρεάζουν».

Για τα γκολ από Σβαμπ και Τσιγγάρα: «Δεν θα ήθελα να μπω τόσο βαθιά και να κάνω μια σύγκριση με πέρσι. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό ήθελα οι ποδοσφαιριστές αυτοί να έχουν ένα καλό παιχνίδι γιατί τους δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση για το ματς με την Μπεϊτάρ, γιατί αυτοί θα είναι το δίδυμο των χαφ σε αυτό το παιχνίδι».

Για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ: «Αυτό που με έκανε να χαμογελάω είναι η δουλειά που μπορεί να είναι μεγάλη για τους ποδοσφαιριστές, αλλά η λεπτομέρειες είναι σημαντικές και μέσα από την δουλειά έρχεται η αυτοπεποίθηση που θέλουμε. Δουλειά μας είναι να προσπαθούμε να κρατάμε την ισορροπία και να διαχειριζόμαστε όλες τις καταστάσεις. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά που κάνουμε και να είμαστε σε θέση να κερδίζουμε τον κάθε αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε».

Για Έκονγκ και Τσιγγάρα: «Με τον Τσιγγάρα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται, είχαμε συζητήσεις και μετά τα δύο φιλικά που παίξαμε, ο Έγκονγκ είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι συνηθισμένος σε ένα τελείως διαφορετικό στιλ παιχνιδιού, είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής, που μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτό που ζητάμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια