Σαμάτα: "Όταν σε θέλει ο ΠΑΟΚ, δεν το σκέφτεσαι πολύ"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς έζησε όλες αυτές τις μέρες μέχρι να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ:

"Αισθάνομαι καλά κι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ τώρα. Εδώ και μερικές εβδομάδες, κι από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον, ήμουν έτοιμος να έρθω. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος με ιστορία, οπότε ναι, χάρηκα που διαπίστωσα ότι θέλουν να έρθω εδώ και ήμουν έτοιμος να έρθω από την πρώτη στιγμή που το άκουσα".

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν πάρει την απόφαση:

"Ναι, με τον καλό μου φίλο, Δημήτρη Πέλκα. Μιλήσαμε πριν από μια εβδομάδα και μου είπε μόνο καλά πράγματα για τον σύλλογο και χάρηκα πολύ. Είναι ειλικρινής άνθρωπος και τον εμπιστεύομαι. Οπότε ήμουν έτοιμος για να έρθω, μετά τα λεγόμενα του".

"Ξέρω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, όταν ένα κλαμπ σαν τον ΠΑΟΚ σε θέλει, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη. Νιώθω πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ".

Για το αγωνιστικό του προφίλ:

"Πρώτα από όλα είμαι επιθετικός. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ την ταχύτητα μου. Έχω επίσης ποιότητα και με τα δύο μου πόδια και με το κεφάλι επίσης. Οπότε, ναι, πιστεύω ότι πρέπει να περιμένετε από μένα να χρησιμοποιώ την ταχύτητα μου, να εκτελώ με τα δύο πόδια, με το κεφάλι. Μου αρέσει να σκοράρω, οπότε συχνά θα βρίσκομαι μπροστά από την εστία προσπαθώντας να βρω μια ευκαιρία".

Για τη σωματική του κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή:

"Θα το αφήσω στον προπονητή. Για να είμαι ειλικρινής, προέρχομαι από διακοπές, οπότε νομίζω ότι θα κάνω μια προπόνηση με τον προπονητή κι αυτός θα είναι που θα αποφασίσει αν είμαι έτοιμος ή αν θα χρειαστώ περισσότερο χρόνο για να ενταχθώ στην ομάδα. Είμαι στη διάθεση του προπονητή".

Για την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τις νίκες:

"Είμαι ένας τύπος που του αρέσει να παλεύει. Νομίζω ότι κανένας παίκτης δεν μπορεί μόνος του, αλλά νομίζω πως με μια ομάδα κι όλους δίπλα μας θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε μέσα στη σεζόν. Είμαι έτοιμος να παλέψω, είμαι έτοιμος να… πεθάνω για τον σύλλογο και θα είμαι πάντα εκεί όταν ο ΠΑΟΚ με χρειάζεται".

Για το δικό του μήνυμα στους οπαδούς:

"Είμαι μαχητής. Είμαι ο παίκτης που δίνει το 100% για την ομάδα. Είμαι ο παίκτης που δίνει το αίμα και τον ιδρώτα του για να σιγουρευτεί ότι η ομάδα θα κερδίζει. Τους αγαπώ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γι’ αυτούς".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια