Τα δεδομένα για Μισιτζάν και Οζντόεφ!


Οι ημέρες περνούν και ο χρόνος πιέζει τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ενισχυθεί ουσιαστικά πρωτού η ομάδα πετάξει για Ολλανδία στις 3 Ιουλίου. 

Μισιτζάν και Οζντόεφ είναι τα δύο ονόματα που, όπως σας ενημέρωσε το PAOK COMMUNITY, ήταν πάρα πολύ κοντά στον δικέφαλο, ωστόσο μέχρι σήμερα υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και στις δύο περιπτώσεις.

Τόσο ο Μισιτζάν, όσο και ο Οζντόεφ έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά για διαφορετικούς λόγους στην κάθε περίπτωση υπάρχει καθυστέρηση.

Στην περίπτωση του Μισιτζάν, ο παίκτης περιμένει το "οκ" από πλευράς ΠΑΟΚ για να έρθει στην Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ωστόσο εδώ και 4 ημέρες βρίσκεται στο "stand by", γιατί οι ασπρόμαυροι "κοιτάνε" κάτι καλύτερο στην αγορά. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ με αυτή του τη στάση "ρισκάρει" να χαλάσει η συμφωνία, μιας και χθεσινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Χάιντουκ από την Κροατία για τον Ολλανδό.

Αντίθετα, πιο πολύπλοκη είναι η περίπτωση του Οζντόεφ. Όπως προαναφέραμε, ο παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο ενημέρωσε στις αρχικές τους επαφές πως μπορεί να μείνει ελεύθερος από την Καραγκουμρούκ, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί. Ο δικέφαλος ξεκαθάρισε πως μόνο ως ελεύθερο μπορεί να τον αποκτήσει και περιμένει τις εξελίξεις με την τουρκική ομάδα. Παρά την αρχική αισιοδοξία που υπήρχε στην ΠΑΕ, φαίνεται πως και αυτή η περίπτωση δυσκολεύει.  Με τον χρόνο να πιέζει, ο ΠΑΟΚ "ψάχνει" και άλλες περιπτώσεις, ώστε να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια