Τι ισχύει για Πιάτσα!


Το όνομα του Μάρκο Πιάτσα κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες στα Μέσα τόσο της Ελλάδας, όσο και της Κροατίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες ο Κροάτης εξτρέμ βρίσκεται πράγματι στην λίστα του ΠΑΟΚ για ενίσχυση στα εξτρέμ, ωστόσο δεν αποτελεί μοναδική περίπτωση. 

Ο δικέφαλος θέτει ως προτεραιότητα την απόκτηση βασικού σέντερ φορ και χαφ, ωστόσο θα "βγεί στην αγορά" και για εξτρέμ, με τον Πιάτσα να βρίσκεται, μεταξύ άλλων, στα υπόψιν των ασπρόμαυρων. Τονίζεται ότι ΔΕΝ έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση, τόσο στην πλευρά του παίκτη, όσο και στη Γιουβέντους.

Ο 28χρονος είχε ακουστεί και στο παρελθόν (Καλοκαίρι του 2020) για τον δικέφαλο, ωστόσο δεν προχώρησε ποτέ η περίπτωση απόκτησής του. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο αποκτήθηκε εν τέλει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Την φετινή χρονιά ως δανεικός από την Γιουβέντους μέτρησε 17 συμμετοχές (τις περισσότερες ως αλλαγή, σημειώνοντας μόλις 519 αγωνιστικά λεπτά) με την φανέλα της Έμπολι χωρίς κάποιο γκολ ή ασίστ. Όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει χρήση της οψιόν του από την ιταλική ομάδα και ο παίκτης θα επιστέψει στην "Μεγάλη κυρία", με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Ο ύψους 1,86 εξτρέμ που μπορεί να παίξει και στο "10" αποτελούσε μεγάλο ταλέντο στο παρελθόν με την Γιουβέντους να βγάζει από τα ταμεία της 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το καλοκαίρι του 2016. Ωστόσο δύο πολύ σοβαροί τραυματισμοί (ρήξη χιαστών τις σεζόν 17/18 και 18/19) τον άφησαν αρκετά πίσω, και στην ουσία δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν. 

Δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Σάλκε (9 συμμετοχές, 2 γκολ), Φιορεντίνα (19 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ), Άντερλεχτ (4 συμμετοχές, 1 γκολ), Τζένοα (38 συμμετοχές, 3 γκολ, 2 ασίστ), Τορίνο (26 συμμετοχές, 3 γκολ) και Έμπολι. Συνολικά με την φανέλα της Γιουβέντους σε 21 συμμετοχές πέτυχε μόλις 1 γκολ. Τέλος, είναι διεθνής με την Εθνική Κροατίας με την οποία μετράει ένα γκολ σε 24 συμμετοχές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια