Η υπόθεση του Μίκαελ Κρμέντσικ και τα δεδομένα που κυριαρχούν!

Τις τελευταίες ώρες ο Κρμέντσικ βρίσκεται στην χώρα μας και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του , όπως χαρακτηριστικά ανέβασε και μια φωτογραφία στον πρωσσοπικο του λογαριασμό. 

Λαμβάνοντας υπόψην τα όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα, μερίδα του κόσμου αναρωτήθηκε εάν τα στορι του Τσέχου σχετίζονται με μια επικείμενη  επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Τα δεδομένα σε αυτή την περίπτωση είναι τα εξής:

Όσον αφορά την περίπτωση του 30χρονου επιθετικού, οι οικονομικές του απαιτήσεις κυμαίνονται στις 500.000 - 600.000 ευρώ, πόσο που οι ασπρόμαυροι είναι πρόθυμοι να δώσουν για τον δεύτερο ιεραρχικά επιθετικό τους,  ωστόσο δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι παραπάνω την δεδομένη στιγμή για τον Τσέχο, μιας και στον ΠΑΟΚ εστιάζουν στην απόκτηση ενός βασικού, αρχικά, κεντρικού επιθετικού.

Ο Τσέχος όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει πριν ακριβώς ένα χρόνο σε  αποκλειστική συνέντευξη στο PAOK COMMUNITY θα ήθελε να ξανά φορέσει τα ασπρομαυρα.

Εξέφρασες πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία σου να επιστρέψεις στο δικέφαλο, υπάρχει πιθανότητα να σε δούμε και πάλι στα ασπρόμαυρα;

- "Θέλω και ελπίζω πως δεν είπα τα τελευταία μου λόγια με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ξαναφορέσω τα ασπρόμαυρα και να ξαναμπώ στην Τούμπα!"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια