Κυριάκος: «Ο Ιβάν θα απαντήσει με πράξεις!»

Το στίγμα για την μεταγραφική ενίσχυση και όχι μόνο έδωσε το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με μακροσκελή ανάρτησή του στα Social Media.

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού επιβεβαίωσε ότι έχουν γίνει προτάσεις με ποσά πάνω από 1,5 εκατομμύριο σε περισσότερους από τρεις επιθετικούς και τρεις χαφ, τόνισε ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει τις απαντήσεις του με πράξεις.

Παράλληλα ο Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε και σε προτάσεις που έχει αρνηθεί ο ΠΑΟΚ, φωτογραφίζοντας τις αρνητικές απαντήσεις που δόθηκαν για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Αναλυτικά όσα ανέφερε το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Με κίνδυνο και πάλι να δεχτώ όλα τα πυρά, όπως συχνά γίνεται στον «αγγελιοφόρο», αλλά με πραγματικό αίσθημα ευθύνης να χαλιναγωγήσω όσο περνάει από το χέρι μου αυτήν την αυξανόμενη ανησυχία και εν τέλει αρνητικότητα, με πλήρη διάθεση να είμαι ειλικρινής, ευθύς και δίκαιος και παράλληλα δυστυχώς με κάποιους περιορισμούς να δημοσιοποιήσω πράγματα που δυσχεραίνουν τις διαπραγματεύσεις θέλω να επισημάνω τα εξής:

Η συμφωνημένη στρατηγική εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν είναι η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ. Ήμουν παρών στην συνομιλία και τη συμφωνία όλων όσων εμπλέκονται στις μεταγραφές για εύρεση και απόκτηση έτοιμων παικτών για πρωταθλητισμό.
Οι προτάσεις που έχουμε επίσημα κάνει με ποσά πάνω από 1,5 εκατομμύριο σε περισσότερους από 3 επιθετικούς και 3 μέσους είναι ακόμη στο τραπέζι, αλλά ποδοσφαιριστές αυτού του κασέ δεν βιάζονται να απαντήσουν θετικά σε ελληνική ομάδα.

Ποσά για αγορά σε ομάδες από 2 ως 4 εκατομμύρια ευρώ έχουν γίνει επίσης. Θα έχετε διαπιστώσει οτι αντίστοιχα πενιχρές κινήσεις έχουν κάνει και οι αντίπαλοί μας.

Υπάρχει ένας εύκολος σχετικά τρόπος να κατευνάσεις την παραδοσιακή ανησυχία του Ιουνίου, να πας σε επιλογές χαμηλότερου κόστους και μεγαλύτερου ρίσκου, το έχουμε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν και η διάθεσή μας είναι να μην το ξανακάνουμε. Γιατί η οργή που κατευνάζεις έτσι τον Ιουνίο, συχνά σου σκάει στα μούτρα τον επόμενο Μάιο. Προσπαθούμε και επιμένουμε να κλείσουμε τις πρώτες μας επιλογές.

Και πάω στη σοβαρότερη ανησυχία. Αυτή που εκφράζεται βουβά ή πιο έντονα για το αν ο Ιβάν Σαββίδης έχει τη διάθεση να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Θα προσπεράσω το αυτονόητο επιχείρημα πως με προπονητικό τιμ 2 εκατομμυρίων, αθλητικό διευθυντή μισού εκατομμυρίου, με 11 εκατομμύρια για αγορές την «δύσκολη» χρονια 2022, με ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ (και σίγουρα όχι το 4ο της κατηγορίας) και θα πω πως οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές που έχουμε κάνει, δεν δείχνουν παραίτηση.

Αρνούμαστε παράλληλα συνεχώς προτάσεις άνω των 10 εκατομμυρίων για πώληση παίκτη που δεν έχει στοιχίσει τίποτα και 5 εκατομμυρίων για παίκτη άνω των 30, αυτά δεν δείχνουν παραίτηση ή διάθεση κεφαλαιοποίησης.

Αντιλαμβάνομαι και δικαιολογώ πλήρως την ανάγκη του κόσμου για γρήγορες κινήσεις και για γρήγορη δημιουργία μιας ομάδας που θα δώσει όραμα. Η χρονιά τελείωσε εφιαλτικά και τους αξίζει σύντομα να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Είναι φανερός και επαναλαμβάνω κατανοητός ένας εκνευρισμός απέναντι σε όλους μας. Είμαι βέβαιος όμως ότι ο Ιβάν Σαββίδης σύντομα θα έχει απαντήσει με τις πράξεις του.

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο είσαι όσο καλός είναι τα τελευταία σου αποτελέσματα και τα δικά μας δεν είναι καλά. Η ιστορία είναι για να μας διδάσκει, αλλά όχι για να μας έχει στο απυρόβλητο. Αν θέλουμε να έχουμε την στήριξη που μας δόθηκε απλόχερα πέρυσι, πρέπει να διορθώσουμε τα άμεσα αποτελέσματά μας, με πρώτη αυτονόητη υποχρέωση να περάσουμε την Μπεϊτάρ.

Δεν ξέρω και δεν είναι στο χέρι μου να υποσχεθώ πόσο γρήγορα θα δείτε ολοκληρωμένο τον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά είναι υποχρέωσή μου να συμβάλλω στην κατανόηση του πλάνου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια