Την Παρασκευή για την έδρα του τελικού!


Την Παρασκευή 12 Μαίου φαίνεται πως θα ανακοινωθεί και επίσημα η έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ. 

Σήμερα (στις 16:00) ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Ε.Ε της ΕΠΟ (η οποία αναβλήθηκε χθες), ωστόσο με νέα αναβολή μετατέθηκε για την Παρασκευή στις 14:00 το μεσημέρι.

Με ανακοίνωσή της μάλιστα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον κ. Μπαλτάκο υπεύθυνο για την επικοινωνία μεταξύ των δύο φιναλίστ, ώστε να αποφασίσουν από κοινού το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του θεσμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό, έχοντας παράλληλα διαθέσιμες επιλογές σε Ρουμανία, Πολωνία και Αλβανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο προκειμένου να διαβουλευθεί με τους δύο φιναλίστ του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet για τον ορισμό της έδρας διεξαγωγής του.

Η παραπάνω διαδικασία κρίνεται αναγκαία για την επιλογή ενός εκ των επιβεβαιωμένα διαθέσιμων γηπέδων που υπάρχουν για τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Η τελική επιλογή θα επικυρωθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Παρασκευή 12 Μαΐου."

Η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται λοιπόν, και μένει να δούμε την Παρασκευή αν θα μάθουμε επιτέλους την έδρα του τελικού...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια