Φιλίπε Σοάρες: “Είμαστε έτοιμοι για τους δύο τελικούς!”

Για την επόμενη ημέρα ανέφερε:

“Τώρα πρέπει να δώσουμε τα πάντα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έχουμε έναν μεγάλο “τελικό” για την 3η θέση με τον Ολυμπιακό και θα δώσουμε τα πάντα, όπως κάναμε σε κάθε παιχνίδι της σεζόν. Να κάνουμε την τελευταία προσπάθεια, όπως πρέπει“.

Για την κατάσταση της ομάδας:

 “Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, γεμάτοι ενέργεια και με τη σωστή νοοτροπία, για να κερδίσουμε τους δύο εναπομείναντες τελικούς που έχουμε μπροστά μας. Αυτόν για την 3η θέση με τον Ολυμπιακό και του Κυπέλλου“.

Για τις εμφανίσεις στη Λεωφόρο και στο Πανθεσσαλικό:

 “Δεν είναι θέμα του να στείλω κάποιο μήνυμα. Είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, όλοι είμαστε εδώ για να παίξουμε για την ομάδα και τον προπονητή. Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις του για το καλό της ομάδας. Δεν έχω κάτι να πω. Απλά πρέπει να δουλεύω και να παλεύω με τους συμπαίκτες μου για να κερδίζουμε παιχνίδια“.

Για τον τελικό και την ΑΕΚ: 

“Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα είναι ευκαιρία να δείξουμε σε όλους ότι θα έπρεπε να είχαμε παλέψει μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε για αυτό και φυσικά για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι ένας όμορφος τρόπος για να τελειώσει η σεζόν. Πιστέψτε με, είμαστε γεμάτοι ενέργεια και θέλουμε όσο τίποτα να κερδίσουμε τους δύο επόμενους τελικούς”.

Για το δοκάρι κόντρα στον Βόλο:

 “Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως δουλεύω και πως ο Θεός είναι μαζί μου. Κάνω τη δουλειά μου, κόντρα στον Βόλο δεν ήμουν τόσο τυχερός, αλλά κερδίσαμε 0-2. Άρα είμαι πραγματικά χαρούμενος“.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια