Βιεϊρίνια: «Αυτά τα πράγματα είναι αστεία!»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε για την επικράτηση κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, τον «τελικό» με τους «ερυθρόλευκους» για την τρίτη θέση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα γίνονται με την έδρα του τελικού Κυπέλλου!
Για την επικράτηση κόντρα στον Βόλο και τους τελικούς που ακολουθούν: 

«Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Τώρα έχουμε άλλο έναν τελικό την Κυριακή, αυτό σκεφτόμαστε πλέον, ο άλλος τελικός με την ΑΕΚ μπορεί να περιμένει, μπας και μάθουμε ποτέ πότε και που θα παίξουμε! Προέχει ο αγώνας της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αυτό είναι το πιο σημαντικό προς το παρόν».

Για τα όσα συμβαίνουν με την έδρα του τελικού :

«Αυτά τα πράγματα είναι αστεία, πραγματικά! Σε μια χώρα όμως η Ελλάδα που γέννησε την δημοκρατία και φτάνουμε το 2023 και να είμαστε 10 μέρες πριν τον τελικό χωρίς να ξέρει κανείς που θα παίξουμε και πότε θα παίξουμε. Αυτή η κατάσταση είναι για γέλια! Δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι αυτή η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το που θέλει ο ίδιος να γίνει ο τελικός: 

«Εμείς θέλουμε να παίξουμε, όπως θέλουμε να παίξουμε σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε τελικό. Όπως είπα και πριν όμως προέχει και είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Είναι ο πρώτος τελικός που έχουμε μπροστά μας θέλουμε να κερδίσουμε για να πετύχουμε έναν από τους στόχους μας που είχαν απομείνει που είναι η τρίτη θέση. Μετά θα σκεφτούμε. μπας και μας πουν και εμάς πότε και που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου».

Για την κατάσταση της ομάδας ενόψει των δυο τελικών που έρχονται :

«Να το ζεις από μέσα δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα γιατί εμείς στην αρχή της σεζόν θέλαμε και κάτι παραπάνω. Στην διάρκεια της σεζόν δεν κύλησε η χρονιά όπως θα θέλαμε και φτάσαμε σε αυτή την περίοδο που έχουμε αυτόν τον στόχο. Είναι ένας τελικός για την 3η θέση ένα ντέρμπι μέσα στο σπίτι μας και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Για το προσωπικό του ρεκόρ με τις συμμετοχές του :

«Δεν σκέφτομαι τα ρεκόρ, απλά θέλω να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής. Όπως έχω πει πολλές φορές απο την στιγμή που νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω θα συνεχίζω. 

Οταν θα έρθει η στιγμή να νιώσω ότι δεν μπορώ να βοηθησω, θα φύγω».

Για το ότι επέστρεψε στο αριστερό άκρο της άμυνας κόντρα στον Βόλο :

«Θα παίξω όπου με θέλουνε, όπου με χρειαστεί η ομάδα».

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια