Λουτσέσκου: “Θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, με πλήγωσε αυτός ο τελικός”

“Θα παραμείνω στην Ελλάδα“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός, όταν του έγινε ερώτηση για την επόμενη μέρα και τις σκέψεις του, με φόντο τη νέα σεζόν.

“Ήταν δύσκολο αυτό που συνέβη στον τελικό. Ήταν παράξενο, μία απογοητευτική σεζόν. Είμαι ακόμη επηρεασμένος από το τελευταίο αποτέλεσμα. Έχω δώσει 11 τελικούς στο Κύπελλο, στο Champions League της Ασίας, στο League Cup. Έχασα τους 4 και κέρδισα τους 7, αλλά αυτός με πόνεσε περισσότερο από όλους.

 Έχω χάσει κι έναν από τους διαιτητές σε κάποια στιγμή, αλλά αυτό που συνέβη τώρα με πλήγωσε πολύ“, πρόσθεσε ο Λουτσέσκου, μιλώντας για τον τελικό του Βόλου και την ήττα από την ΑΕΚ.

“Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε, που θα έπρεπε να το κερδίσουμε και δεν το κάναμε. Δεν είχαμε το κουράγιο, για να κερδίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε τύχη, χάσαμε 7-8 πολύ μεγάλες ευκαιρίες και δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ. Το ποδόσφαιρο, στο τέλος, επιβραβεύει αυτούς που είναι σκληροί κι έχουν κουράγιο. Εμείς δεν το είχαμε αυτό“, κατέληξε, ο Ρουμάνος τεχνικός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια