Αθώος ο Ιβάν Σαββίδης για την εισβολή στην Τούμπα!

Αθώος κρίθηκε για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας ο Ιβάν Σαββίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018, μετά την ακύρωση του γκολ του Φερνάντο Βαρέλα!

Πιο συγκεκριμένα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αθώωσε τόσο τον ισχυρό άντρα του Δικεφάλου για την εισβολή στο γήπεδο όσο και τον Λούμπος Μίχελ, ενώ έκρινε τον πρώτο ένοχο για κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης.

Αυτή την ώρα, το δικαστήριο συνεδριάζει επί της ποινής που θα επιβληθεί στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ υπενθυμίζεται πως η πρωτόδικη ποινή στον Ιβάν Σαββίδη αφορούσε ποινή φυλάκισης 25 μηνών με αναστολή για την είσοδο στο γήπεδο, άνευ όμως της επιβαρυντικής περίπτωσης για τη χρήση όπλου και για κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες.

Η πρωτόδικη ποινή δε στον Λούμπος Μίχελ, αφορούσε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.

Υπενθυμίζεται πως την απαλλαγή των Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ πρότεινε νωρίτερα ο εισαγγελέας, στηρίζοντας την πρότασή του σε ότι αφορά τον πρώτο πως είχε νόμιμη άδεια για το όπλο και δεν γνώριζε ότι απαγορεύεται εντός των αγωνιστικών χώρων, ενώ η είσοδός του στο γήπεδο δεν απείλησε την ομαλή λειτουργία του αγώνα, καθώς το ματς είχε ήδη διακοπεί.

“Δεν μπορεί να σταθεί η κατηγορία γιατί είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά» ανάφερε μεταξύ άλλων ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ο Βασίλης Δημητριάδης “έμεινε στο απυρόβολητο ενώ μιλάμε για ίδιες πράξεις“.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια