«Κεραυνοί» Γκαγκάτση για Αυγενάκη και τελικό!

Ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε στον πολυσυζητημένο τελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας πως η επιλογή του ΟΑΚΑ δεν ήταν δίκαιη. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τονίζοντας πως «έκανε τα πάντα για να μην γίνει ο τελικός»!

«Κάναμε μεγάλες προσπάθειες και ακόμα κάνουμε για να γίνει ο τελικός με κόσμο. Δεν θέλαμε να παίξουμε στην Αθήνα. Μπορεί το ΟΑΚΑ να μην είναι κάποιας ομάδας, όμως γιατί να έχουν το πλεονέκτημα έστω και ένα 5% χώρια η ταλαιπωρία για τον κόσμο. Ο υφυπουργός αθλητισμού που ελπίζω να μην είναι μετά τις 21/5 έκανε τα ΠΑΝΤΑ για να μην γίνει ο τελικός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το μετοχικό κεφάλαιο θα φτάσει στα 129.857.153 Ευρώ. Η αύξηση ψηφίστηκε και ακολούθως ψηφίστηκε και η τροποποίηση του καταστατικού που απαιτείται μετά τη νέα αύξηση.

Στα ερωτήματα των μικρομετόχων απάντησε ο Μάκης Γκαγκάτσης. Αναλυτικά:

Για το γήπεδο: «Δεν υπάρχει γήπεδο που να έχει γίνει και να μην συνδέεται με την πολιτική σκηνή της χώρας. Υπάρχουν κι άλλα θέματα πέρα από το Καυταντζόγλειο, που δεν μπορούν να αναλυθούν. Ένα ΠΔ δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Είναι ένα βήμα προς το νέο γήπεδο. Σημαντικό ρόλο για το νέο γήπεδο θα παίξουν και οι εκλογές. Ας γίνουν οι εκλογές, για να δούμε τι κατάσταση θα επικρατήσει».


Για τον τελικό: «Κάναμε μεγάλες προσπάθειες και ακόμα κάνουμε για να γίνει ο τελικός με κόσμο. Δεν θέλαμε να παίξουμε στην Αθήνα. Μπορεί το ΟΑΚΑ να μην είναι κάποιας ομάδας, όμως γιατί να έχουν το πλεονέκτημα έστω και ένα 5% χώρια η ταλαιπωρία για τον κόσμο. Ο υφυπουργός αθλητισμού που ελπίζω να μην είναι μετά τις 21/5 έκανε τα ΠΑΝΤΑ για να μην γίνει ο τελικός.


Νιώθουμε πρόσφυγες στην ίδια μας την χώρα! Στην ανακοίνωσή της η κυπριακή αστυνομία είπε σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έδωσε η ελληνική αστυνομία. ι πληροφορίες έδωσε η ελληνική αστυνομία; Τι πληροφορίες έδωσε;

Το Καυταντζόγλειο και το ΟΑΚΑ ποιος τα έχτισε; Ο Αυγενάκης; Το Καυταντζόγλειο είναι κοτέτσι. Δεν έχει ούτε δημοσιογραφικά ούτε τίποτα.

Πίνακες στριφογυρίζουν. Ο Αυγενάκης πήρε τηλέφωνο στον πρόεδρο των Ιωαννίνων, για να γίνει ο τελικός εκεί και του είπε πρόσεξε τι θα απαντήσεις! Αυτοί που του δίνουν συγχαρητήρια τα ξέρουν όλα αυτά; Ο Αυγενάκης είναι ότι χειρότερο έχει να υποδείξει η χώρα μας!»

Για το αγωνιστικό ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε: «Ήταν μια χρονιά με τα πάνω και τα κάτω της, όμως η αλήθεια είναι πως μας κόστισε πάρα πολύ οι τρεις ήττες στην Τούμπα από τις ομάδες της Αθήνας. Ο Λουτσέσκου έχει συμβόλαιο έναν χρόνο ακόμα και μακάρι να μείνει παραπάνω!»

Για τις πωλήσεις ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε: «Όταν ένας παίκτης θεωρούμε ότι φτάνει στο πικ, τότε πωλείται. Για παράδειγμα, είχε έρθει πρόταση για τον Πέλκα το καλοκαίρι του 2018 έξι εκατομμυρίων ευρώ πάλι από την Φενέρ. Και τελικά πωλήθηκε για 1,8. Εκ του αποτελέσματος, όμως δικαιωθήκαμε αφού κατακτήσαμε το Νταμπλ.

Επίσης για τον Μιχαηλίδη ήρθε πρόταση από την Χοφενχάιμ 4+2 εκ. Ευρώ, όμως δεν τον πουλήσαμε και στην συνέχεια ο παίκτης έπαθε χιαστό. Ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πωληθεί ένας παίκτης. Αυτή είναι η αλήθεια.

Πρόθεση μας είναι να κρατήσουμε όλους τους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες που έχουμε, να παίξουνε με τον ΠΑΟΚ σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα δούμε. Στόχος μας είναι ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης να μείνουν για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα».

Τέλος, ο Μάκης Γκαγκάτσης ενημέρωσε πως ο Ιβάν Σαββίδης πιθανότατα δεν θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όμως θα είναι κανονικά οι δύο γιοι του, Γιώργος και Νίκος Σαββίδης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια