Γιώργος Σαββίδης: "Πάμε για 6-7 μεταγραφές τουλάχιστον - Κι εμείς πονάμε"!


Μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου στον Βόλο, δυσαρεστημένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, θέλοντας να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο την απογοήτευση τους για την φετινή χρονιά, με αποκορύφωμα το αρνητικό αποτέλεσμα στον τελικό.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ επιθυμούσαν να μιλήσουν με τους παίκτες της ομάδας κατά την επιστροφή τους από τον Βόλο. Το γεγονός πληροφορήθηκαν οι Γιώργος Σαββίδης και Μάκης Γκαγκάτσης, οι οποίοι έφτασαν νωρίτερα στο γήπεδο προκειμένου να μιλήσουν με τους οπαδούς που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο.

Στον διάλογο που πραγματοποιήθηκε με τον Γιώργο Σαββίδη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την εικόνα της ομάδας την φετινή σεζόν, με τον γιο του μεγαλομετόχου να σημειώνει: «Και εμείς πονάμε με την πορεία, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά». Παράλληλα σημείωσε: «Θα αποκτήσουμε 6-7 παίκτες τουλάχιστον. Άλλοι τόσοι θα φύγουν από την ομάδα».

Στην συνέχεια, κατά την άφιξη της αποστολής του Δικεφάλου, αντιπροσωπεία των οπαδών μίλησε και με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, όπου εκφράστηκαν τα παράπονα του κόσμου προς το μέρος τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια