Επίσημο! Στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαίου και χωρίς οπαδούς ο τελικός κυπέλλου!


Στον Βόλο και το Πανθεσσαλικό στάδιο θα διεξαχθεί και επίσημα ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 20:30, με τους όρους που θέτει η διοίκηση του σταδίου, δηλαδή κεκλεισμένων των θυρών. Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες θα λάβουν από 20 προσκλήσεις, ενώ 50 θα λάβει η ΕΠΟ για τους χορηγούς της. Δηλαδή, θα βρίσκονται περίπου 100 άτομα στο γήπεδο, εκτός από τις αποστολές των δυο ομάδων και τους δημοσιογράφους.

Τέλος, σημειώνεται ότι αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορέσει να γίνει ο τελικός εκεί στην συγκεκριμένη ημερομηνία, θα διεξαχθεί στο Ελμπασαν της Αλβανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στην τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.

Αφού έλαβε γνώση των επιστολών του Δημάρχου Βόλου και της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ αντίστοιχα, αποδέχεται τους όρους διεξαγωγής, όπως αυτοί τίθενται από την ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ, για την τέλεση του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Novibet αγωνιστικής περιόδου 2022/2023 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, την Τετάρτη 24.05.2023 και ώρα έναρξης 20:30, με την υποσημείωση ότι οι 2 φιναλίστ δεν αποδέχονται τους όρους διεξαγωγής επιθυμώντας την παρουσία των φιλάθλων τους, ωστόσο υποχρεωτικά θα δεχθούν τους από την ΕΠΟ και την ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ τιθέμενους όρους.

Περαιτέρω, εάν για οποιονδήποτε λόγο αντικειμενικό και μη προβλέψιμο σήμερα δεν καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα κατά την ως άνω ημερομηνία και ώρα, η Εκτελεστική Επιτροπή εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, όπως ορίσει τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα στο Elbasan Arena, στην πόλη Ελμπασάν της Αλβανίας, κατά την ίδια ή την αμέσως επόμενη διαθέσιμη και αντικειμενικά εφικτή ημερομηνία.

Στην απόφαση αυτή μειοψήφησαν οι κ. Παναγιώτης Δημητρίου και Δημοσθένης Κουπτσίδης." 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια