Λουτσέσκου: «Να βγάλουμε αντίδραση»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τις δύο ήττες του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό:

 «Είναι ένα κομμάτι της κατάστασης που βρισκόμαστε, σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, τα χάσαμε όμως γιατί κάναμε λάθη που είναι απίθανο να ξανακάνουμε τόσα μαζεμένα λάθη».

Για την ψυχολογία της ομάδας:

 «Όπως όλα ήταν ωραία τις 24 αγωνιστικές που πήγαιναν πολύ καλά, έτσι πρέπει να διαχειριστούμε τώρα την αναστάτωση και την απογοήτευση που έχουμε. Πρακτικά σε δύο μέρες χάσαμε αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά οι ποδοσφαιριστές που έχουν απαιτήσεις από τον εαυτό τους καλούνται να ξεπεράσουν αυτές τις καταστάσεις καταφέρνοντας να πάρουμε τη νίκη αύριο και να μας δώσει την ψυχολογία να αντιμετωπίσουμε και το επόμενο παιχνίδι που είναι ο ημιτελικός Κυπέλλου με την Λαμία».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και την πιθανότητα να διεξαχθεί στην Κύπρο: 

«Μετά την Πέμπτη θα σας μιλήσω για αυτό το κεφάλαιο».

Για τον Βόλο: 

«Περιμένω ένα παιχνίδι που θα είναι παρόμοιο με αυτά του Βόλου απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, είναι μια ομάδα με καλή οργάνωση στο γήπεδο, αμύνεται χαμηλά και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου στην αντεπίθεση. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε την σωστή αντίδραση μετά τα αποτελέσματα που είχαμε με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, περιμένω να φέρουμε πίσω την επιθετικότητα που είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω θα αντιδράσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια