Η πιθανή νέα ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου!

Στην ΕΠΟ εκτός από την έδρα, εξετάζουν και την αλλαγή ημερομηνίας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet για την Τετάρτη 24/5.

Η Κυπριακή Αστυνομία είπε “όχι” και στην ΕΠΟ αναζητούν έδρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο ψάχνονται και για την ημερομηνία.

Από τη στιγμή που ο μεγάλος αγώνας θα γίνει, όπως όλα δείχνουν στην Ελλάδα, αυτόματα αποκλείεται το Σάββατο 20 ή η Κυριακή 21 Μαϊου λόγω των Εθνικών Εκλογών καθώς μεταξύ των άλλων θα πει “όχι” η Ελληνική Αστυνομία.

Το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαϊου είναι θεωρητικά μια λύση αλλά σε αυτή την περίπτωση οι ομάδες θα μείνουν σχεδόν δύο εβδομάδες χωρίς αγώνα καθώς τα play off και τα play out λήγουν τοι διήμερο 13-14/5.

Η ΕΠΟ λοιπόν, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ο τελικός να διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαϊου, σενάριο στο οποίο αναφέρθηκε με δηλώσεις του και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου.

Αν συμβεί αυτό, θα είναι η πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια που ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δεν θα γίνει Σάββατο και συγκεκριμένα από την περίοδο 2015-16 όπου είχε γίνει Τρίτη (17/5/2016).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια