ΕΠΟ: «Τελικός στον Βόλο βάσει προκήρυξης»

Τα δεδομένα που ισχύουν, και μετά την ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΚΑ για τον φετινό τελικό κυπέλλου παρουσιάζει η ΕΠΟ.

Με ανάρτηση στο επίσημο σάιτ της ομοσπονδίας δίνονται νέες διευκρινήσεις για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που ακόμα βρίσκεται στον “αέρα”. Μέσα σε αυτή σημειώνεται ότι το Πανθεσσαλικό Στάδιο παραμένει η πρώτη επιλογή της ΕΠΟ για τον τελικό και μένει να συμφωνηθούν οι προϋποθέσεις με τον Δήμο Βόλου και την αστυνομία.

Αναλυτικά:

Σχετικά με την φιλολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και σχετική ανακοίνωση του ΟΑΚΑ ως προς το γήπεδο τέλεσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ανακοινώνουμε τα εξής.

1. Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί στο «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ» ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ.

2. Οι προδιαγραφές τέλεσης του αγώνα εξαρτώνται από την απόφαση που θα λάβει ο Δήμος Βόλου, στον οποίο ανήκει η κατοχή του γηπέδου, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

3. Οι προδιαγραφές αυτές θα συζητηθούν στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στις 27.4.2023

4. Η οποιαδήποτε αλλαγή γηπέδου είναι εκτός προκήρυξης και απαιτεί τη συναίνεση των δύο ομάδων.

5. Για τον λόγο αυτό, η ΕΠΟ δεν έχει αποστείλει, μέχρι τώρα, επιστολή στο ΟΑΚΑ, αλλά διερεύνησε μόνο την τεχνική δυνατότητα χρήσης του σταδίου λόγω των εκτελούμενων εργασιών.

6. Η ΕΠΟ ουδέν οφείλει στο ΟΑΚΑ. Όσοι υπεργολάβοι, από εργασίες του περσινού τελικού, έχουν αποστείλει τιμολόγια, έχουν εξοφληθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια