Ορίστηκε ο τελικός του κυπέλλου!

Με 16/16 ψήφους, αποφασίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να διεξαχθεί στο "ΓΣΠ" της Λευκωσίας, στις 20 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου.

Έτσι, οδεύουμε προς τον πρώτο τελικό που θα πραγματοποιηθεί εκτός συνόρων κάτι που προβλέπεται από την περσινή προκύρηξη του Κυπέλλου παραμονή των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι ομάδες που θα συμμετέχουν δεν θα χρειάζεται να προβούν σε διακοπή, μετά το τέλος των πλέι-οφ που είναι προγραμματισμένο για τις 13-14 Μαΐου.

Περαιτέρω λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το κομμάτι των εισιτηρίων που θα λάβει η κάθε ομάδα, θα διευθετηθούν όταν οριστικοποιηθούν οι σύλλογοι που θα εξασφαλίσουν την θέση τους στον τελικό, με τους επαναληπτικούς των ημιτελικών να είναι προγραμματισμένη για την επόμενη βδομάδα και συγκεκριμένα την Μ. Τετάρτη, με το Ολυμπιακός – ΑΕΚ, και την Μ. Πέμπτη, με το ΠΑΟΚ – Λαμία.

Να σημειωθεί ότι το “ΓΣΠ”, είναι χωρητικότητας 22.800 θέσεων και πρόκειται για το γήπεδο που χρησιμοποιούν ως έδρα οι δύο μεγάλες ομάδες της Λευκωσίας, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια