Υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει τελικός μόνο με κυπριακούς φιλάθλους;

Για τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας που είναι πιθανό να διεξαχθεί στην Κύπρο και το ΓΣΠ, μίλησε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου,  Γιώργος Κούμας, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί μόνο φιλάθλους από το νησί!

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Απ’ ότι φαίνεται στον τελικό θα είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Στην Κύπρο υπάρχουν σύνδεσμοι φιλάθλων και των δύο ομάδων, δεν ξέρω αν η απόφαση που θα παρθεί θα είναι να είναι μόνο φίλαθλοι από την Κύπρο ή αν θα έρθουν από την Ελλάδα, πόσοι θα έρθουν… Είναι ένα υψηλού κινδύνου παιχνίδι».

Για τη σύσκεψη είπε: «Αναμένουμε την ημερομηνία της σύσκεψης, θα παρευρεθούμε κι εμείς, θα είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, θα είναι και το αρχηγείο της Αστυνομίας, η σύσκεψη θα γινει δια ζωσης, υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα που δικαιολογημένα έχει η Αστυνομία τα οποία θα πρέπει να μπουν επι τάπητος για να δούμε αν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για ένα τέτοιον αγώνα».

Για την κάρτα φιλάθλου που είναι υποχρεωτική στην Κύπρο για τους αγώνες τόνισε: «Είχαμε περιπτώσεις από άλλες Ομοσπονδίες που είχαμε παιχνίδια στην Κύπρο χωρίς την κάρτα φιλάθλου αλλά σε αυτή την περίπτωση και λόγω της επικινδυνότητας είναι ένα θέμα που πρέπει να το δούμε αλλά πρώτα να δούμε τις λεπτομέρειες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια