«Ο Μπέος έχει δεχθεί να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό, αλλά με μαθητές και σε νέα ημερομηνία»

Ο Αστέριος Αντωνίου, αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ανέφερε πως η λύση του Πανθεσσαλικού βρίσκει σύμφωνο τον Αχιλλέα Μπέο αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Στη λύση του Πανθεσσαλικού έχει πλέον στραφεί η ΕΠΟ ώστε να φιλοξενήσει τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος, μετά το stop από την κυπριακή αστυνομία ώστε να γίνει στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Ο Αστέριος Αντωνίου, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, μίλησε στην ΕΡΤ για το θέμα και ανέφερε πως ο Αχιλλέας Μπέος, Δήμαρχος του Βόλου, θέλει για να συναινέσει να υπάρχουν στις εξέδρες ως επί το πλείστων μαθητές, αλλά και νέα ημερομηνία (για την Κύπρο είχε στις 20/5). «Από τα λεγόμενα του κ. Σωκράτους καταλαβαίνει κανείς ότι κάνουμε εξαγωγή της αδυναμίας μας γιατί αυτό που είπε ότι επικοινώνησε η ελληνική αστυνομία και τους μετέφερε τις δυσκολίες που μπορεί να έχει ένας τελικός, δείχνει ότι αδυνατούμε να κάνουμε έναν σωστό τελικό εντός συνόρων. Και αυτό επειδή καταγγέλλεται η ΕΠΟ ξανά και ξανά για πολλά πράγματα και εμείς κάποιες φορές να κάνουμε λάθη, αλλά δείχνει την αδυναμία της αστυνομία να διαχειρίζεται μια κατάσταση, την αδυναμία των παραγόντων να μαζέψουν αυτούς τους στρατούς που δημιουργούν κάθε φορά προβλήματα», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Από εδώ και πέρα καταλήγουμε στην προκήρυξη μας, ρόλο έπαιξαν οι εθνικές μας εκλογές, και καταλήγουμε στην προκήρυξη ότι ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό. Ο κ. Μπέος είχε πει ότι μπορεί να γίνει αλλά κυρίως με μαθητές. Οτι μπορεί να δεχθεί τον κόσμο μόνο αυθημερόν. Θα σταλεί επιστολή στον Μπέο, έχει δεχθεί αλλά με προϋποθέσεις, όπως άλλη ημερομηνία. Θα ληφθεί η απόφαση για την ημερομηνία στο επόμενο συμβούλιο πριν το τέλος του μήνα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια