Λουτσέσκου: "Ο Κάργας πήγε στον ΠΑΟΚ Β' γιατί δεν λειτούργησε με υπευθυνότητα"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στην απόφασή του στείλει τον Κάργα στον ΠΑΟΚ Β', ενώ τόνισε πως αυτό που χρειάζεται ο Δικέφαλος για να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα είναι το "καθαρό μυαλό".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: "Πριν αρχίσω, θέλω να πω κάτι για την απόφαση να πάει ο Κάργας με τη δεύτερη ομάδα, επειδή υπήρχαν πολλές κουβέντες, πολλές συζητήσεις, πολλά ερωτηματικά, και να το ξεκαθαρίσω: Είναι κάτι που δεν το ξέρει ο κόσμος, την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, και πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ είχαμε μια κουβέντα στα αποδυτήρια, θέλοντας να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Ζήτησα από τους παίκτες ένα πράγμα: τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία τόσο στα playoffs όσο και στη σεζόν με τον τελικό Κυπέλλου θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Μάλιστα τους είπα πως οποιοσδήποτε κάνει κάτι ζημιογόνο και είναι εις βάρος της ομάδας θα βρεθεί στον ΠΑΟΚ Β’.

Αυτό και έγινε με τον Γιάννη Κάργα. Σαν προπονητής είμαι υποχρεωμένος να παίρνω αποφάσεις που δεν είναι δημοφιλείς και που μπορεί να μην βρίσκουν σύμφωνους αρκετούς. Γι' αυτό και μέχρι να απολογηθεί θα προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β’.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια