Δείτε τι ζητάει η Κυπριακή αστυνομία για να αναλάβει τον Τελικό!

Οι 3 απαραίτητοι όροι που θέτει η κυπριακή Αστυνομία προκειμένου να δώσει το «ΟΚ» για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο ΓΣΠ, λιγοστεύουν σημαντικά της πιθανότητες να γίνει εκεί το παιχνίδι.

«Μεταξύ άλλων στο μικροσκόπιο του Αρχηγείου βρίσκονται τρεις προϋποθέσεις, τις οποίες η Αστυνομία φαίνεται να λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη και αυτές θα γείρουν την πλάστιγγα κατά ποσό θα πει το ναι στο αίτημα της ΕΠΟ.

1. Πρώτη προϋπόθεση: Ο αριθμός των οργανωμένων φιλάθλων που θα ταξιδέψει μαζί με την κάθε ομάδα. Αυτός πρέπει να περιοριστεί σε μερικές εκατοντάδες και δεν πρέπει να υπερβαίνει γύρω στους 1000 για κάθε ομάδα.

2. Δεύτερη προϋπόθεση - Χώρος διαμονής οπαδών: Η δεύτερη βασική προϋπόθεση θα είναι ο χώρος διαμονής των φιλάθλων των δυο ομάδων. Αυτός θα πρέπει να είναι σε διαφορετικές πόλεις για την κάθε ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο της παρουσίας των φιλάθλων χωρίς διανυκτέρευση κάτι όμως που θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο τουλάχιστον για το συνολικό αριθμό των οπαδών των δυο ομάδων.

3. Τρίτη προϋπόθεση: Η μέθοδος διακίνησης και μεταφοράς των οργανωμένων φιλάθλων. 

Σκέψεις γίνονται και για τη διάθεση των εισιτηρίων στο ΓΣΠ. Μεταξύ άλλων υπάρχει το ενδεχόμενο ζητηθεί όπως αυτά διατεθούν μόνο σε κατόχους κάρτας φιλάθλου του ΚΟΑ.»

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως όταν επιβεβαιωθούν και επισήμως τα ανωτέρω «θέλω» της κυπριακής αστυνομίας, τότε το πράγμα ζορίζει πολύ...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια