Λύρατζης: «Δεν έπεσα ψυχολογικά, είμαι πάλι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»

Δεν ήταν στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας, δε σκόραρε, αλλά ήταν από τα πρόσωπα του αγώνα της Τούμπας. Ο λόγος για τον Λευτέρη Λύρατζη, που επέστρεψε σε δράση μετά από καιρό.

«Ανυπομονούσα γι’ αυτή τη στιγμή και επιτέλους ήρθε. Ο χρόνος απουσίας μου ήταν περίπου τρεις μήνες. Ήταν δύσκολο, αλλά είχε τη βοήθεια της οικογένειάς μου, της κοπέλας μου και της ομάδας. Δεν έπεσα ψυχολογικά και είμαι πάλι εδώ έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα» τόνισε στις δηλώσεις του.

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα μετά από δύο ήττες σε τρεις ημέρες, άλλαξε πρόσωπο. Βγάλαμε αντίδραση και έτσι θα συνεχίσουμε. Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε. Καθαρίσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Ξεκουράσαμε και παίκτες και όλα πήγαν καλά».

Για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Έχουμε έξι παιχνίδια ακόμα και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα. Αυτός είναι ο στόχος. Θέλουμε να κερδίσουμε και τη Λαμία και να πάμε στον τελικό. Στο ποδόσφαιρο αν χαλαρώσεις όλα είναι πιθανά, οπότε θα πρέπει να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια