Ο Μπέος δεν δίνει το Πανθεσσαλικό για τον τελικό!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ έχει το μεγάλο προβάδισμα για να πάρει το άλλο εισιτήριο, μετά τη νίκη με 3-0 επί του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό. Η προκήρυξη της ΕΠΟ είναι ξεκάθαρη, αφού προβλέπει ότι εφόσον στον τελικό θα βρεθεί μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, και μια από το Λεκανοπέδιο της Αττικής, τότε θα διοργανωθεί είτε στο Πανθεσσαλικό, είτε στο εξωτερικό.

Ωστόσο, διαφορετική άποψη φαίνεται πως έχει ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μαγνησίας προχώρησε στην… απίστευτη δήλωση, ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει το γήπεδο, αν στον τελικό προκριθούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που έχουν και το μεγάλο προβάδισμα.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης. Να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη. Την πόλη πώς να την προφυλάξω; Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το δημαρχείο και στην παραλία.

Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια