Τα νεότερα για Ινγκάσον και του Κουλιεράκη!

Μετά από ένα απαραίτητο τριήμερο ρεπό, για να αναζωογονηθεί το σώμα και το πνεύμα και χωρίς τους διεθνείς, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα χθες (23.03) είχε χαρακτήρα επανένταξης και ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον , Ίβαν Νάσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Σήμερα (24.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Kωνσταντίνος Κουλιεράκης δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος επί πορτογαλικού εδάφους.

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ έχει μια… επιβάρυνση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και παρότι αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ αναμένεται να μην πάρει χρόνο συμμετοχής.

Επίσης, το πρόγραμμα δεν κατάφερε να βγάλει και ο Φώτης Ιωαννίδης, ενώ από την άλλη ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Αύριο, Σάββατο 25 Μαρτίου, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Τούμπας την Φαρούλ Κοστάντζα, εκμεταλλευόμενη την αγωνιστική απραξία αυτής της εβδομάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» μετράνε τρεις απουσίες ενόψει του αυριανού αγώνα. Στα «πιτς» παραμένουν οι Ίνγκι Ίνγκασον, Ιβάν Νέσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια