Χωρίς Λουτσέσκου κόντρα στην ΑΕΚ!


Δίχως τον Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του αναμένεται να υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Η αποβολή του Ρουμάνου τεχνικού στο ματς με τον Άρη με υπόδειξη του Βασίλη Φωτιά φέρνει στο φως τη σχετική διάταξη και το άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα που αναφέρει:

«Μία αποβολή, ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχου αγώνα (υπό την προϋπόθεση ότι αναφέρεται στο Φ.Α.),αυτόματα, σε κάθε περίπτωση ακόμα και πριν την έκδοση της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου, επιφέρει τον αποκλεισμό από τον επόμενο αγώνα, ακόμη και εάν επιβλήθηκε σε έναν αγώνα ο οποίος εν συνεχεία διεκόπη ή ακυρώθηκε».

Να σημειωθεί πάντως πως μετά το τέλος του αγώνα, ο Λουτσέσκου ρωτήθηκε για την ένταση που δημιουργήθηκε και για το αν ο ίδιος πέταξε πίσω αντικείμενο που δέχθηκε: «Δεν το έκανα ποτέ. Δεχθήκαμε πολλά πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια με νερό. Είμαι πολύ ισορροπημένος άνθρωπος και πάντα λέω την αλήθεια. Έκανα μία κίνηση αλλά δε πέταξα ποτέ στην κερκίδα των φιλάθλων του Άρη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια