Λουτσέσκου: «Ετσι το αλλάξαμε στο ημίχρονο»

Πολλά κι ενδιαφέροντα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά: «Προετοιμάσαμε το παιχνίδι για να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε αίσθηση του αγώνα κι ένταση. Δεχθήκαμε το γκολ πολύ νωρίς από το όμορφο τελείωμα του Πάλμα. Εκεί χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και ο Άρης ήταν καλύτερος από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εντελώς διαφορετική αντίδραση, αυτοπεποίθηση. Παίξαμε με μεγαλύτερη ένταση και επιθετικότητα. Συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι δεν πρέπει να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Μέτρησε το πνεύμα της ομάδας και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Ο Άρης κέρδισε μπάλες και κέρδισε πολλές επιθετικές μεταβάσεις καθώς αυτό είναι ένα από τα ατού του».

Σε ερώτηση για την ένταση που δημιουργήθηκε κι αν ο ίδιος πέταξε πίσω αντικείμενο που δέχθηκε, απάντησε: «Δεν το έκανα ποτέ. Δεχθήκαμε πολλά πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια με νερό. Είμαι πολύ ισορροπημένος άνθρωπος και πάντα λέω την αλήθεια. Έκανα μία κίνηση αλλά δε πέταξα ποτέ στην κερκίδα των φιλάθλων του Άρη».

Σχετικά με τις αλλαγές που έκανε κι αν αυτές άλλαξαν τα δεδομένα του παιχνιδιού: «Είχαμε μια δύσκολη, περίπλοκη θα έλεγα, εβδομάδα. Είχαμε προβλήματα με ιώσεις και απουσίες από τις προπονήσεις. Το πνεύμα των ποδοσφαιριστών μέτρησε συνολικά στο παιχνίδι. Θέλαμε να βάλουμε παίκτες οι οποίοι θα είχαν διαφορετική οπτική και δεν θα εμφανίζονταν επηρεασμένοι από το σκορ».

Ρωτήθηκε για το πέναλτι, με τη σημείωση ότι το χαρακτήρισε ανύπαρκτο ο Τόλης Τερζής και απάντησε: «Ήταν καθαρό πέναλτι. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη διάβασε λάθος τη φάση και κλώτσησε αντί της μπάλας τον ποδοσφαιριστή μας. Σήμερα το VAR και ο διαιτητής ήταν στο καλύτερο επίπεδο με εξαίρεση τη δική μου αποβολή. Μου είπε ότι πέταξα κάτι πίσω στην κερκίδα αλλά δεν είναι αλήθεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια