Λουτσέσκου: «Δεν πέταξα τίποτα - Εύχομαι οι ομάδες από Αθήνα να αντιμετωπίσουν την ίδια ατμόσφαιρα»

Προηγήθηκαν με ωραία ενέργεια του Πάλμα, αλλά ανακτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ισορροπήσαμε. Πάλι κάτι μας έλειπε. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε άσχημα για εμάς, αλλάξαμε πράγματα, προσπαθήσαμε να βρούμε αυτοπεποίθηση. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό. Παλέψαμε με πίστη για το νίκη ως το τέλος και συνέβη»

Για τις αλλαγές που έκανε:

 «Οι παίκτες είναι για αυτό, να μπαίνουν και να δίνουν υα πάντα για την ομάδα. Όταν κάτι δεν λειτουργεί πρέπει να το αλλάξουμε. Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, φτάσαμε σε αυτό το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Εύχομαι όλες οι ομάδες που θα έρθουν εδώ από την Αθήνα να αντιμετωπίσουν την ίδια ατμόσφαιρα».

Για την ένταση στο τέλος και γιατί αποβλήθηκε: 

«Μου είπαν ότι πέταξα κάτι, δεν είναι δίκαιο, είναι ψέματα. Είπαν ότι έκανα μια χειρονομία ότι θα πετάξω κάτι, αλλά δεν πέταξα τίποτα. Έτσι είπε το VAR. Ξέρετε πως όταν λέω κάτι είναι η αλήθεια.

Υπάρχει μια τρελή ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια, ιδιαίτερα όταν είναι ένα παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτός που υποφέρει στο τέλος είναι το ποδόσφαιρο»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια