Ιβάν: «Στόχος δεν μπορεί να είναι η τέταρτη θέση»

Συνέντευξη στον «City of Primo» παραχώρησε ο Κυριάκος Κυριακός, στην οποία αναφέρθηκε και στους στόχους του ΠΑΟΚ, για τους οποίους ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, είχε την δική του άποψη, λέγοντας πως ο Δικέφαλος δεν μπορεί να παίζει για να βγει τέταρτος.

Αναλυτικά:

«Χωρίς αυτό να αποτελεί απαίτηση από τους παίκτες της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας όπως είπε και στην αρχή της σεζόν, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίζει να για βγει 4ος.

Χωρίς ο πρωταθλητισμός να έχει μπει ως στόχος από την αρχή της σεζόν, ο ΠΑΟΚ είναι αυτή τη στιγμή μέσα στον στόχο του πρωταθλήματος. Ακριβώς επειδή οι παίκτες υπερέβαλαν εαυτόν, το ίδιο και ο προπονητής και είναι και το κλίμα στο οποίο δουλεύουν όλοι μαζί.

Σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο μετρά και το τι θέση θα τερματίσεις. Το φετινό πρωτάθλημα, έχει στόχους μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί έχει σημασία τι θέση θα τερματίσεις για την Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει κάνει υπέρβαση χρόνου περισσότερο. Για να κατακτήσει το πρωτάθλημα μένουν 9 αγωνιστικές, τις οποίες ο ΠΑΟΚ πρέπει να τους κερδίσει όλους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια