Σβαμπ: «Η νίκη αφιερωμένη στον Μάκη!»


Στον αείμνηστο Μάκη Μαυρομιχάλη, τον «Στρατηγό» του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ, αφιέρωσε τη νίκη του Δικεφάλου επί του Άρη ο Στέφαν Σβαμπ, που σκόραρε το γκολ που άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή των «ασπρόμαυρων».

Στις δηλώσεις του στη NOVA ο Αυστριακός σημείωσε:

«Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Μάκη Μανάβη, έναν από τους μεγαλύτερους οπαδούς της ομάδας μας».

Όσον αφορά τη διαφορετική εικόνα του ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα:

«Ήταν ένα πράγμα που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές οι ομάδες δείχνουν διαφορετικά πρόσωπα. Ο Άρης ήξερε πως να μας πιέσει στο πρώτο ημίχρονο, μας κράτησε προς τα πίσω, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα σε κάποιες στιγμές όμως στο τρίτο κομμάτι της ανάπτυξής μας δεν πήραμε τις σωστές αποφάσεις για να γίνουμε πιο ουσιαστικοί αλλάζοντας και σ’ εκείνο το χρονικό σημείο, την εικόνα της αναμέτρησης.

Έγιναν οι τρεις αλλαγές, βγάλαμε μεγαλύτερη επιθετικότητα, δεν είναι εύκολο να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη έδρα, εδραιώσαμε τον ρυθμό μας, βρήκαμε το γκολ που ψάχναμε και πήραμε μία σημαντική νίκη».

Για το γεγονός ότι έχει σκοράρει ξανά κόντρα στον Άρη στα πλέι-οφ:

«Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις και ειδικά σε ντέρμπι. Είχα πίεση γενικότερα το τελευταίο διάστημα, μου την προσέφερε ο γιος μου, το νέο μέλος της οικογένειας Σβαμπ και εγώ προσέφερα κάτι παραπάνω στην οικογένειά μου σήμερα».

Σε ερώτηση για το πτυχίο του:

«Προσπαθώ να προετοιμάσω και το μέλλον μου, να σκεφτώ πέραν από την επαφή με το ποδόσφαιρο. Θα με απασχολήσει μελλοντικά αλλά είναι μία ευχάριστη πίεση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια