Ιβάν Σαββίδης: «Δώδεκα τελικοί μέχρι το τέλος»


Στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, για περίπου μισή ώρα, μίλησε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης πριν την προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Ως προς το περιεχόμενο της ομιλίας του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο ισχυρός άντρας της “ασπρόμαυρης” οικογένειας εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του γκρουπ και τους ζήτησε να αντιμετωπίσουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Το συγκεκριμένο μίτινγκ μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβε χώρα ύστερα από επιθυμία του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έρχονται σε play off και Κύπελλο, με τον ισχυρό άντρα της "ασπρόμαυρης" οικογένειας να μιλάει περίπου μισή ώρα στους ποδοσφαιριστές και να ζητάει από όλους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην τελική ευθεία της σεζόν!

“Έχουμε 12 τελικούς ως το τέλος. Αποδείξαμε στα παιχνίδια με αυτούς τους αντιπάλους ότι αν εμείς τα δώσουμε όλα και είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να τους δούμε όλους στα μάτια. Συγκεντρωθείτε σε κάθε ένα παιχνίδι σαν να ναι τελικός, συνεχίστε με την ίδια νοοτροπία και πάθος.

Μην σας απασχολεί τίποτα εκτός από τη δουλειά σας και την απόδοσή σας στο γήπεδο. Καλή επιτυχία σε όλους σας και μακριά από τραυματισμούς“!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια