Η εισήγηση Λουτσέσκου για Ντάντας-Ολιβέιρα!

Ο κύβος ερρίφθη και στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για να κρατήσουν στην Τούμπα τον Τιάγκο Ντάντας και το Νέλσον Ολιβέιρα.

Οι περιπτώσεις των δύο Πορτογάλων είναι διαφορετικές και ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για να βρεθεί ο… κατάλληλος τρόπος, προκειμένου να παραμείνουν οι δύο ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε θετικές εισηγήσεις και για τους δύο παίκτες, κατέστησε στη διοίκηση ότι θέλει και τους δύο την επόμενη σεζόν και πλέον η σκυτάλη πηγαίνει στον Ζοζέ Μπότο, που έχοντας το πράσινο φως από τον Ιβάν Σαββίδη, καλείται να βρει τον τρόπο να τους κρατήσει.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΤΑΝΤΑΣ

Σε ότι αφορά τον Τιάγκο Ντάντας, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, διότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα βρει με την Μπενφίκα. Υπενθυμίζεται ότι στον δανεισμό του βραχύσωμου Πορτογάλου, που μετρά 28 αγώνες με 4 γκολ μέχρι τώρα, υπάρχει οψιόν αγοράς 7 εκατομμυρίων για το 100% των δικαιωμάτων του και 4 εκατομμυρίων για το 50% των δικαιωμάτων του.

Σ΄ αυτή τη φάση, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να καταλήξει σε μια συμφωνία με την Μπενφίκα προκειμένου να παραταθεί ο δανεισμός του 22χρονου μέσου για έναν ακόμη χρόνο, προκειμένου να μετατεθεί για το καλοκαίρι του 2024 η πιθανή αγορά του.

Ο ίδιος ο Ντάντας είναι θετικός σ΄ αυτό το ενδεχόμενο, στις συζητήσεις που έχουν γίνει τόνισε ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ γιατί βλέπει ότι εδώ έχει προοπτικές και πλέον το θέμα είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με την Μπενφίκα. Η ομάδα της Λισαβόνας δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο της επέκτασης του δανεισμού, από την ώρα που δεν έχει τον Ντάντας στα άμεσα σχέδιά της και βεβαίως, δεν έχει καμιά πρόταση για την πώλησή του.

Η περίπτωση του 22χρονου χαφ δεν είναι εύκολη, ωστόσο με τους κατάλληλους χειρισμούς στην Τούμπα πιστεύουν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή με τους Πορτογάλους.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΙΒΕΪΡΑ

Σε ό,τι αφορά τον Νέλσον Ολιβέιρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά και προφανώς στο χέρι του ΠΑΟΚ. Ο 31χρονος φορ, που έχει 9 γκολ και 3 ασίστ σε 26 αγώνες φέτος, μέχρι ελεύθερος το καλοκαίρι και η συζήτηση θα γίνει από μηδενική βάση.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος επιθετικός έχει τονίσει ότι θέλει να μείνει στην Τούμπα, κάτι που είχε επισημάνει και στη συνέντευξή του στη FORZA και είναι έτοιμος να συζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Για τον Λουτσέσκου, ο Ολιβέιρα είναι ένας από τους σημαντικούς κρίκους του παιχνιδιού του, όταν αποκτήθηκε το 2021 ήταν προσωπική επιλογή του για την οποία επέμενε, και τώρα έχει εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του, από την ώρα που ο Πορτογάλος βρήκε τον εαυτό του μετά την δύσκολη πρώτη σεζόν με τον σοβαρό τραυματισμό, και φέτος έδειξε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι για τον ΠΑΟΚ.

Σε αντίθεση με την υπόθεση Ντάντας, που ξεκινήσαν ήδη οι συζητήσεις, με τον Ολιβέιρα δεν έγινε ακόμη κάποια κίνηση αλλά είναι στην ατζέντα του ΠΑΟΚ για να γίνει αυτές τις εβδομάδες.

Πηγή: FORZA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια