«Απορρίφθηκε πρόταση 2.500.000 ευρώ του ΠΑΟΚ για Ντάντας. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις»

Μια ακόμα φορά τα πορτογαλικά ΜΜΕ απασχολεί η συζήτηση που έχει ανοίξει ο ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τον Τιάγκο Ντάντας και την πιθανή παραμονή του στην Τούμπα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης της, φιλοξενεί ρεπορτάζ με λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις του Δικεφάλου για τον 23χρονο χαφ που ανήκει στην Μπενφίκα και παίζει ως δανεικός στον Δικέφαλο, αναφέροντας πως απορρίφθηκε πρόταση 2.500.000 ευρώ για την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε μια αρχική πρόταση για τον Τιάγκο Ντάντας αξίας 2.500.000 ευρώ αλλά θα πρέπει να ανεβάσει ξανά την προσφορά του για τον δανεικό από την Μπενφίκα μέσο.

 Οι δύο σύλλογοι συζήτησαν και παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος της Λισαβόνας δεν αποδέχθηκε την πρώτη πρόταση, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, κάτι που ενισχύει την εμπιστοσύνη των υπευθύνων του συλλόγου της Θεσσαλονίκης», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και προσθέτει : «

«Ο Ζοσέ Μπότο, αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Λισαβόνα για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του Τιάγκο Ντάντας, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων προέβλεπε οψιόν αγοράς του 50% για 4.000.000 ευρώ, αλλά η ελληνική ομάδα θέλει να μειώσει αυτό το ποσό, πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να κλείσει συμφωνία. Στον ΠΑΟΚ μπορεί να υπάρχει αισιοδοξία για τον Τιάγκο Ντάντας αλλά πρέπει να ανεβάσει την προσφορά του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια