Κουλιεράκης για Κωνσταντέλια: "Δεν ξέρω αν τα κάνει στο PlayStation, τα κάνει στην πραγματικότητα"

Ο Κουλιεράκης, ο οποίος έκανε το 2-0 του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, τόνισε πως έχουμε να δούμε πολλά πράγματα ακόμη από τον Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το ποιο γκολ πανηγύρισε περισσότερο, του Νάρεϊ ή το δικό του: "Πανηγύρισα το ίδιο, τρομερή ενέργεια του Ντέλια, ξέρω τι μπορεί να κάνει".

Για το αν τα κάνει και στο PlayStation: "Δεν ξέρω, τα κάνει στην πραγματικότητα"

Για το ματς: "Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, ομαδική νίκη. Θα έχουμε πολύ καλή συνέχεια. Μπήκαμε με ενέργεια και πάθος από το πρώτο λεπτό δείχναμε ότι θέλαμε το παιχνίδι. Ήμασταν αποφασισμένοι και πήραμε μία δίκαιη νίκη".

Για το γκολ του: "Μεγάλη χαρά και ενθουσιασμός, είναι σημαντικό που βοηθάω την ομάδα και στο επιθετικό κομμάτι. Πρώτα σκέφτομαι την άμυνα".

Για το γεγονός ότι πανηγύρισε με τον Μπάτσι"Είχα θέμα με το κεφάλι, δεν έβρισκα τον στόχο. Το δουλεύαμε στην προπόνηση και φταίει και αυτός για το γκολ".

Για το αν είναι νίκη δήλωση: "Έχουμε δείξει και στα προηγούμενα ματς τι ομάδα είμαστε. Δείχνουμε ότι είμαστε υπολογίσιμη ομάδα, δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς. Έτοιμοι για την πορεία. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερο δώρο στον Λουτσέσκου".

Για το τι μπορεί να κάνει ο Κωνσταντέλιας: "Πάντα εκπλήξεις, ξέρω τι μπορεί να κάνει καθημερινά. Θα δείτε και πολύ ωραία πράγματα από αυτόν".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια