Π.Τζίμας: “Να γυρίσω στον ΠΑΟΚ”

«Ανάμεικτα συναισθήματα για μένα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και οι δύο ομάδες δεν έδειξαν πολλά πράγματα. Εμείς μπήκαμε πιο κλεισμένοι πίσω προκειμένου να μην δεχθούμε γκολ, αυτό μας ένοιαζε κυρίως και μέσα από το ματς να ψάξουμε το γκολ της νίκης αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι».

Για το ότι ο ΠΑΣ βάζει δύσκολα στους «μεγάλους» του πρωταθλήματος, σημείωσε: «Οι Ζωσιμάδες είναι μία δύσκολη έδρα. Θυμάμαι και πέρσι αλλά και φέτος που το ζω από μέσα. Για κάθε αντίπαλο είναι δύσκολα, κάθε ομάδα που θα έρχεται εδώ δεν θα έχει εύκολο έργο»

Τρίπολη, ΠΑΟΚ, Γιάννενα, τι έχει κερδίσει ο Παναγιώτης από αυτό το ταξίδι μέχρι στιγμής; «Έχω κερδίσει πολλές εμπειρίες. Φέτος έχω έρθει στα Γιάννενα για να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ και εγώ προκειμένου να γυρίσω στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και να δείξω τι αξίζω».

Όσο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που συνάντησε στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ: «Είδα όλους μου τους συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ. Με τον Κουλιεράκη ήμασταν μαζί συμπαίκτες στη Β΄ομάδα ενώ με τον Κωνσταντέλια ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο στην προετοιμασία της Ολλανδίας, οπότε τα λέγαμε και παραπάνω… Χαίρομαι γι΄αυτά τα παιδιά γιατί το αξίζουν και πιστεύω και εγώ με το καλό όταν γυρίσω, να δείξω τι αξίζω…»

Σε συνέχεια της ερώτησης για τον Κωνσταντέλια και τα όσα βιώνει: «Μπορεί πολλοί να λένε ότι την… έχει δει με αυτόν τον ντόρο που γίνεται αλλά είναι πολύ χαμηλών τόνων, είναι πολύ συγκεντρωμένος, θέλει μόνο να παίζει ποδόσφαιρο και δεν τον νοιάζουν τ’ άλλα και πιστεύω αν συνεχίσει έτσι, θα πετύχει… Καταλαβαίνει όλο αυτό που γίνεται γύρω του αλλά είναι τόσο focus σε αυτό που κάνει, που δεν τον επηρεάζει κάτι…»

Μιλώντας για τις σκέψεις του μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον ΠΑΣ: «Εγώ στον ΠΑΟΚ ανήκω, εκεί θέλω να γυρίσω. Τώρα αν μείνω στον ΠΑΣ γιατί πολλοί μου λένε ‘θα μείνεις εδώ και του χρόνου’, δεν το γνωρίζω. Αυτό αφορά τις ομάδες. Το πρώτο μου μέλημα είναι να γυρίσω στον ΠΑΟΚ, από εκεί και πέρα η απόφαση δεν ανήκει σε εμένα».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγαπημένη του θέση στο γήπεδο καθώς στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ δοκιμάστηκε και ως δεξί μπακ: «Η αγαπημένη θέση είναι πίσω από τον φορ και εξτρέμ. Και δεξί μπακ που έπαιξα στην προετοιμασία, δεν με χάλασε. Έδειξα ότι μπορώ να παίξω και εκεί και ευελπιστώ του χρόνου που θα γυρίσω, σε όποια θέση με θέλουν, εγώ θα παίξω».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια