Λουτσέσκου: «Δίνουν το λάθος παράδειγμα»

 
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων προπονητών της Ρουμανίας και τα ΜΜΕ της χώρας συχνά του ζητούν την άποψη για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα του.
Οι συμπατριώτες του ρώτησαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Στεάουα από τον Μίχα Πιντίλι, παρότι αυτός δεν έχει δίπλωμα προπονητή.

Η υπόθεση απασχολεί την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη της χώρας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει τη δική του οπτική, κάνοντας «αιχμηρό σχόλιο».

Πιο συγκεκριμένα είπε: 

«Καταρχάς, δεν είναι δίκαιο γιατί δεν τηρούνται οι κανόνες. Μάλλον είμαστε καλοί στο να είμαστε απατεώνες. Για να φτάσουμε να γίνουμε μια κανονική, πολιτισμένη χώρα, θα πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες. Ίσως ο Πιντίλι είναι ο καλύτερος και πιο ταλαντούχος προπονητής στη Ρουμανία.

Ωστόσο δεν μπορεί να είναι πρώτος προπονητής, δεν έχει το δίπλωμα. Πρέπει να ακολουθήσει τα μαθήματα, και να περάσει όλα τα απαραίτητα στάδια, για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Ας ακολουθήσουμε τους κανόνες, να μην υπάρχει ένα μόνιμο χάος.

Αλλιώς δίνουμε το λάθος παράδειγμα σε όλους, όχι μόνο στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Είναι σα να λέμε «μην ακολουθείτε τους κανόνες, υπάρχει τρόπος να ξεφύγετε. Οι δυνατοί μπορούν ξεφύγουν, αλλά οι πιο αδύναμοι, όχι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια