«Θα αντεπιτεθούμε. Για ακόμα μια φορά. Όπως πάντα. Και θα το κάνουμε όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια!»

«Αισθανόμαστε σαν να χάσαμε. Είμαι πολύ απογοητευμένος, πολύ θυμωμένος. Όχι μόνο εγώ, όλοι μέσα στα αποδυτήρια νιώθουμε το ίδιο. Ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμάς να πάρουμε αυτήν τη νίκη. Στην Τρίπολη ξέρουμε ότι δεν ειναι εύκολο να κερδίσεις και γνωρίζουμε ότι όλες οι μεγάλες ομάδες αφήνουν βαθμούς σε αυτήν την έδρα. Μετά από το 2-0 δεν είναι δυνατόν να μην κερδίζουμε. Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό και να έχουμε τέτοια εικόνα στα τελευταία λεπτά και να μην παίρνουμε τους τρεις βαθμούς.
Είναι δικό μας φταίξιμο, των παικτών αποκλειστικά και κανενός άλλου!

Φυσικά και μπορεί να αποτελέσει ένα μάθημα για εμάς ό,τι έγινε με τον Αστέρα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουμε έτσι βαθμούς. Είχαμε αρκετά παιχνίδια στο πρώτο κομμάτι της σεζόν που χάσαμε βαθμούς στα τελευταία λεπτά ενώ ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Κερδίζαμε και στο τελευταίο δευτερόλεπτο, χάναμε την νίκη. Αυτό μας συνέβαινε ενώ το σκορ ήταν στο ένα γκολ διαφορά, πλέον έγινε ενώ ήμασταν με 2-0 μπροστά στο σκορ. Αυτό είναι τρελό, δεν είναι κάτι φυσιολογικό!

Πιστεύω ότι είμαστε πολύ δυνατοί πνευματικά ως ομάδα και δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας, υπάρχουν και τα πλέι οφ και πρέπει να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο! Έχουμε ελπίδες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια