Η Λαμία ζητησε ξένους διαιτητές για τους ημιτελικούς με ΠΑΟΚ!

Η Λαμία με επιστολή της τις προηγούμενες μέρες προς τις ΚΕΔ,ΕΠΟ και τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, ζήτησε τον ορισμό ξένων διαιτητών για την σειρά των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ.

Την είδηση έφεραν στο φως τοπικά ΜΜΕ της πόλης, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, με την επιστολή που στάλθηκε την πρώτη μέρα του μήνα.

Εκ των πραγμάτων φαίνεται πως το αίτημα της ομάδας από την Φθιώτιδα δεν έγινε αποδεκτό, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται τελικό ως ο άρχων του πρώτου αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας, την Πέμπτη 9/2.

Η επιστολή:

«Αγαπητέ κύριε BENNETT,

με την παρούσα επιστολή παρακαλούμε όπως στα παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος της 8ης (ημιτελικής) φάσης, μεταξύ των ομάδων ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Λαμία, ορίσετε ξένους διαιτητές, για να ελαχιστοποιηθεί η οποιαδήποτε καχυποψία μπορεί να δημιουργηθεί.

Δεδομένου δε του ορισμού ξένου διαιτητή στους αγώνες του άλλου ημιτελικού, θεωρούμε ότι η ομάδα μας θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ με ισονομία και πιστεύουμε ότι θα κάνετε ΔΕΚΤΟ το αίτημα μας, ώστε να εξασφαλιστούν συνθήκες υγειούς ανταγωνισμού εντός του αγωνιστικού χώρου.

Έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση σας και με την πεποίθηση ότι το αίτημα μας θα γίνει δεκτό και θα είστε αρωγός της προσπάθειας μας για την τέλεση δύο κρίσιμων αγώνων με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια