ΠΑΟΚ: «Πρόστιμο για να μην ξεφτιλιστούν!»


Τη θέση του για την εισήγηση της ΕΕΑ  που βρίσκει τον ΠΑΟΚ… ένοχο αλλά του επιβάλλει μόνο πρόστιμο, κάνοντας λόγο για προσχηματικό πρόστιμο, προκειμένου να μην ξεφτιλιστούν η Επιτροπή Αυγενάκη, τον πρόεδρο, Νίκο Τζουλάκη.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια για το πρόστιμο, ενώ υπενθυμίζει ότι έχει ζητήσει τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών για την παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Αναλυτικότερα από τη θέση του Δικεφάλου:

«Μετά από άλλη μια απόπειρα του Προέδρου της ΕΕΑ να εκτελέσει τις άνωθεν εντολές του για αποπροσανατολισμό της οικογένειας του ΠΑΟΚ, για φθορά του κύρους των στελεχών της ΠΑΕ και για τη δημιουργία αποσυσπειρωτικών εντυπώσεων, η σημερινή απόφαση ήρθε να επιβεβαιώσει όλα όσα εξ’αρχής υποστηρίζαμε.

Παρότι ακούγαμε στημένες υπερβολές για υποβιβασμούς και αφαιρέσεις βαθμών, το πρόστιμο τελικά επιβλήθηκε προσχηματικά για να μην εξευτελιστεί εντελώς ο Πρόεδρος της ΕΕΑ μετά και τον εξαναγκασμό του να απέχει από την εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ζητήσει την διερεύνηση των ποινικών ευθυνών του κυρίου Τζουλάκη στην υπόθεση και για την παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ενώ και για το πρόστιμο θα προσφύγει στα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια.

Σε μια χώρα με τόσο φιλότιμο, δεν έχει ακόμη βρεθεί μια σταγόνα για τον κύριο Τζουλάκη και τους εντολείς του για να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια