Φιλίπε: «Ο κόσμος θέλει τον τίτλο, αλλά…»

Ο Πορτογάλος μέσος του Δικεφάλου εξήγησε γιατί έκανε την κίνηση σαν υπόκλιση προς τον Κωνσταντέλια την ώρα που πήρε τη θέση του 19χρονου στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ενώ για το σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι θα είναι μια μάχη.

Αναλυτικά δήλωσε στη NOVA:
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα:

«Θα είναι μία μάχη απέναντι σε μία δυνατή ομάδα ποιοτική ομάδα την προηγούμενη σεζόν ήταν στα Play Off. Αυτή τη σεζόν δεν πήγανε όσο καλά ήθελαν αλλά είναι πολύ καλή ομάδα και ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για να παίξουν.

Θα πάμε εκεί για να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς και για να γυρίσουμε να πανηγυρίσουμε με τους φιλάθλους μας».

Για το Πρωτάθλημα γενικότερα:

«Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει να παλέψουμε για τον τίτλο, αλλά μέσα στα αποδυτήρια μας το μήνυμα είναι ότι παλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δε μας ενδιαφέρει το απώτερο μέλλον, αλλά μας ενδιαφέρει το κοντινό μέλλον και το παιχνίδι το επόμενο και το επόμενο και θα δούμε στο τέλος με τη δουλειά που έχουμε κάνει πως πήγε».

Για τον Κωνσταντέλια και την κίνηση που έκανε, μεταξύ άλλων, είπε:

«Είναι ταλέντο και του αξίζουν τα πάντα. Είναι ταλέντο και μέσα στο γήπεδο όπως όλοι βλέπετε, αλλά είναι ταλέντο και έξω από το γήπεδο. Δουλεύει, είναι πολύ καλός με όλους, πραγματικά απολαμβάνει ό,τι κάνει στο ποδόσφαιρο.

Δεν είναι αυτός ο τύπος του ανθρώπου που επειδή είναι γνωστός, νομίζει ότι είναι ο καλύτερος.
Συνεχίζει να είναι ο ίδιος άνθρωπος και να κατακτάει αυτά που θέλει. Φυσικά πρέπει να συνεχίσει έτσι και το κάνει. 

Δεν άλλαξε μέχρι τώρα ελπίζω να μην αλλάξει, είναι όμως έτσι η προσωπικότητά του και για αυτό έκανε αυτό που έκανε.

Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει, μου αρέσει να παίζω μαζί του. Έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ και ελπίζω να κάνει το ίδιο και στο παιχνίδι (σ.σ.: στα Ιωάννινα) με μένα μαζί του στο γήπεδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια