Πρόβλημα ΠΑΟΚ με Νόβα!

Δεν έχει κοπάσει στο εσωτερικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων του Δικεφάλου), ο θόρυβος για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και αφορούν το συνδρομητικό κανάλι.

Η μη καταγραφή της φάσης του δεύτερου γκολ του Αστέρα και η αδυναμία μιας σοβαρής απάντησης από το συνδρομητικό κανάλι μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, προκαλούν σοβαρούς προβληματισμούς για τη σχέση του ΠΑΟΚ με τη NOVA.

Ήδη στην Τούμπα γίνονται διάφορες σκέψεις και συζητήσεις για τον τρόπο διασφάλισης της ομάδας από την συμπεριφορά του συνδρομητικού καναλιού ενώ ο προβληματισμός αφορά ακόμα και το σε ισχύ συμβόλαιο.

Η εκτίμηση πως στο εσωτερικό του καναλιού υπάρχει «συντονισμένη ομάδα» που προκαλεί προβλήματα στον ΠΑΟΚ προς όφελος ανταγωνιστών του, κερδίζει έδαφος από μια αλληλουχία γεγονότων που εξετάζονται με αντικειμενικά κριτήρια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τίποτε πλέον δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς τόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ όσο και στα στελέχη, είναι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας με κάθε τρόπο, κόντρα σε όποιον ή όποιους θεωρούν ότι μπορούν να στερήσουν από την ομάδα όσα κερδίζει με σπαθί της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια