Λουτσέσκου: “Δε μίλησα για θέμα νοοτροπίας, δε θέλαμε την αναβολή”

Ο ΠΑΟΚ έχει στραμμένη την προσοχή του στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (18:00) κι όπως πριν από κάθε παιχνίδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για όλα στην κάμερα της ΝΟVA.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για την αναβολή του ημιτελικού:

 “Για την δυναμική της ομάδας ίσως ήταν καλύτερα να διεξαχθεί το παιχνίδι, όμως είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα βάλουμε, το αποδεχόμαστε και προχωράμε παρακάτω. Θα ήταν καλό για κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί πρόσφατα, να πάρουν κάποια αγωνιστικά λεπτά, οπότε με αυτή τη λογική θα ήταν καλύτερα να παίξουμε. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε ζωντανό το κίνητρο όλων των παικτών. Τελείωσε αυτή η κατάσταση, οπότε είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι“.

Για όσα είπε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: 

“Ο χρόνος τα διορθώνει όλα αυτά, οι συζητήσεις που θα κάνουμε μεταξύ μας, η ανάλυση, το πώς θα καταλάβουμε ότι μπορούσαμε να λειτουργήσουμε διαφορετικά σε κάποιες καταστάσεις. Δε μίλησα για θέμα νοοτροπίας, αλλά για εγωισμό, ο οποίος δεν είναι απαραίτητα μία κακή κατάσταση δεδομένου ότι όλοι οι παίκτες προσπαθούσαν απλά να δώσουν μία λύση μέσα στο παιχνίδι, αλλά ενδεχομένως όχι την καλύτερη. Η κατανόηση του πότε πρέπει να πάρω μια διαφορετική απόφαση είναι πολύ σημαντική και όλα αυτά έρχονται με τον χρόνο, με τις συζητήσεις και τις αναλύσεις όπως είπα και πριν, που κάνουμε μέσα στο γκρουπ“.

Για το αυριανό παιχνίδι: 

“Παραδοσιακά είναι ένα παιχνίδι που έχει πάντα δυσκολίες, είναι ένα καλό γκρουπ παικτών που βασίζεται κυρίως σε παίκτες που είναι από το εξωτερικό. Αν λάβουμε υπόψιν τα αποτελέσματα που έχουν κάνει με τις μεγάλες ομάδες, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι παιχνίδια που πρέπει να περάσουμε, έχουμε αυτοπεποίθηση, βρισκόμαστε σε ένα καλό χρονικά σημείο, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι“.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια