Με μεγάλη αφέλεια το έχασες...και αυτό.

 
Κατώτερος των περιστάσεων στάθηκε για ακόμα μια φορά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ κατάφερε να πετάξει άλλους δύο βαθμούς στα Γιάννενα.

Το παιχνίδι ήδη από την είδηση ότι ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων "μύριζε" γκέλα. Ο Κοτάρσκι εκτός με κάρτες, η ενδεκάδα με αλλαγές, το πλάνο διαφορετικό...

Ένας ΠΑΟΚ που μας έχει συνηθίσει να "βομβαρδίζει" τον αντίπαλο έντονα τα πρώτα 15', κάθησε για πρώτη φορά πίσω και άφησε την μπάλα στον ΠΑΣ. Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο που η ομάδα κάθισε πίσω. Σπάω το κεφάλι μου, αλλά δεν βρίσκω κάτι για να το δικαιολογήσω.

Αφήνω στην άκρη το πέναλτι μαρς που για ακόμη μια φορά δεν δόθηκε στην ομάδα και προχωράω στο τακτικό κομμάτι.

Σε ολόκληρο το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να απειλήσει με σέντρες, κυρίως από το πλάγια μπακ του. Το πρόβλημα ήταν πως ο μόνος παίκτης που βρισκόταν στη περιοχή ήταν το σέντερ φορ του, ύψους 1,73. Ζούνε απίστευτες καταστάσεις...

Και την ίδια στιγμή υπάρχει στον πάγκο ένας 17χρονος. Ύψος; 1,84. Και αντί να μπει στο παιχνίδι από το 60', μπαίνει στο 84'. Και μέσα σε 10' κάνει περισσότερα από όσα έχει κάνει το 1,73 στα τελευταία του 5 παιχνίδια μαζί. 

Όχι φίλε Ραζβάν. Σήμερα εσύ το έχασες το παιχνίδι. Όπως λέγαμε όλοι πριν από 6 ημέρες πως κέρδισες κατά κράτος τον Αλμέιδα, έτσι σήμερα λέμε ότι έχασες μόνος σου το ματς. Ή μάλλον, με την αδικαιολόγητη αφέλεια που παρουσίασες σήμερα. Και επειδή δεν θα γίνει εκπομπή σήμερα, ο βαθμός σου στην κριτική θα ήταν στο 2. Και αυτό ίσως είναι μεγάλο. Γιατί σήμερα μας πήγες πίσω στον Οκτώβρη. Και εσύ, και η ομάδα. 

*Υ.Γ Η μη απόκτηση σέντερ φορ τον Γενάρη χρεώνεται στην διοίκηση, όχι στον Μπότο.

*Υ.Γ Να δούμε τι άλλο πρέπει να γίνει για να πάρει ευκαιρίες ο (εξαιρετικός σήμερα) Τζίμας.

Καλή εβδομάδα να έχουμε...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια