Σ.Φ. ΠΑΟΚ Βόλου: «Ψευδή τα δημοσιεύματα επίθεσης σε 50χρονο από οπαδούς της ομάδας μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Βόλου, σχετικά με δημοσιεύματα της Τετάρτης (1/2), τα οποία ανέφεραν πως το βράδυ της Τρίτης (31/1) ένας 50χρονος δέχθηκε επίθεση από οπαδούς, οι οποίοι τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και εκφοβίζοντας τον απαίτησαν να δηλώνει πως υποστηρίζει κι εκείνος τον δικέφαλο του Βορρά.

Στην ανακοίνωσή του ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Βόλου, διαψεύδει πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο στην πόλη τους, και εκφράζει διάφορα ερωτηματικά σχετικά με το σκηνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θέλοντας ακόμα μια φορά να σπιλώσουν το όνομα του ΠΑΟΚ, σήμερα το πρωί, ανώνυμα, επικριτικά και χωρίς να ψάξουν καν (!) Μας είπανε πως 50χρονος άνδρας στο Βόλο δέχτηκε επίθεση από νεαρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθώς και προπηλακισμό!

Μόνο ερωτηματικά προκαλεί η δημοσίευση των άρθρων αυτών, καθώς πριν λίγο καιρό αντιπροσωπεία μας βρέθηκε στο Ορφανοτροφείο Βόλου δίνοντας δώρα αγάπης από όλα τα μέλη μας, αυτό όμως δεν έγινε πρωτοσέλιδο σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς επίσης πουθενά δεν αναγράφονται οι κοινωνικές μας δράσεις που λαμβάνουν χώρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ για ΕΣΑΣ η κοινωνία του Βόλου είναι μικρή!!! Οπαδός του ΠΑΟΚ στη πόλη μας ουδέποτε πρόκειται να προβεί σε τέτοιες ενέργειες και απεναντίας σέβεται τον κάθε οπαδό σε αντίθεση με άλλες “νέες γενιές” ομάδων που όλοι ξέρουμε στον Βόλο τι θέλουν να περάσουν…

Το τι αντιπροσωπεύουμε σαν ΠΑΟΚτσήδες και ότι στόχος μας είναι η γαλούχηση της νέας γενιάς σε μια σωστή βάση καθώς και ότι γουστάρουμε τις εκδρομές και τα αμέτρητα χλμ με τα αδέρφια μας για τη καψούρα μας είναι γνωστό σε όλη τη πόλη!! Οπαδός για μας είναι αυτός που αγωνίζεται να βρεθεί στο γήπεδο με κάθε μέσο, με κάθε προσπάθεια, με κάθε κόστος, αψηφώντας χλμ και κάνοντας το παν για την ομάδα που αγαπάει….Αλλά και αυτός που ασχολείται με τα δρώμενα της πόλης του και βοηθάει όπου μπορεί, γιατί ΟΠΑΔΟΣ=ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! Όλα τα υπόλοιπα προπαγανδιστικά σας ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΘΕΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ…ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ!!! -ΠΑΟΚ ΒΟΛΟΣ-

ΥΓ1. ΟΠΑΔΟΣ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΥΓ2. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ Σ’ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια