Βιεϊρίνια: «Κάνουν καλό τέτοια συνέδρια»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στο περιθώριο του συνέδριου του ΠΑΟΚ, που διεξάγεται στο Μακεδονία Παλάς, τονίζοντας πως είναι πολύ σημαντικές τέτοιου είδους εκδηλώσεις, για να είναι έτοιμος ένας ποδοσφαιριστής σε περίπτωση που του συμβεί ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός.

Για το συνέδριο που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ:

«Αυτό για μένα είναι σημαντικό γιατί έχει να κάνει με όλους τους αθλητές της Θεσσαλονίκης. Να υπάρχουν αυτές οι εκδηλώσεις που γίνονται τώρα, που όπως βλέπουμε είναι η δεύτερη φορά.

Δεν είναι εύκολο. Εγώ που έχω εμπειρία από τραυματισμούς, έχω περάσει δύο χιαστούς. Ο πρώτος είναι ο δύσκολος, γιατί είναι κάτι καινούριο για εμάς.

Εμείς μαθαίνουμε να είμαστε καθημερινά στον αγωνιστικό χώρο και όταν παθαίνεις έναν χιαστό, γνωρίζεις ότι θα πρέπει να μείνεις εκτός δράσης για 5-6 μήνες, δεν είναι εύκολο και κυρίως δεν ξέρεις αν θα είσαι σε μια καλή φάση στην ομάδα σου ηλικιακά.

Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τι ανθρώπους έχεις δίπλα σου για την ψυχολογία σου. Γιατροί, φυσιοθεραπευτές, γιατί σε αυτό το διάστημα, οι γιατροί και φυσιοθεραπευτές γίνονται ψυχολόγοι».

Για τον Γιάννη Μιχαηλίδη:

«Του έχω δώσει τις συμβουλές μου. Νομίζω έχει γυρίσει καλά, αλλά τώρα χρειάζεται υπομονή, να περιμένει την ευκαιρία του όπως όλοι μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια