Η πώληση Σφιντέρσκι και τα έσοδα του ΠΑΟΚ!

Την περίπτωση του Κάρολ Σφιντέρσκι φαίνεται πως παρακολουθεί στενά η Λάτσιο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Ο Πολωνός στράικερ συμπληρώνει έναν χρόνο στην Αμερική και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει επάνω του το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων, ανάμεσά τους και η Λάτσιο η οποία θέλει τον 26χρονο φορ για παρτενέρ του Σίρο Ιμόμπιλε.

Όπως τονίζει το εν λόγω ρεπορτάζ, οι Ρωμαίοι δεν είναι οι μοναδικοί που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, μιας και υπάρχουν και άλλες ιταλικές ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τον φορ της Σαρλότ, αλλά και η Σέλτικ η οποία ψάχνει αντικαταστάτη για τον Γιακουμάκη ο οποίος θα αποχωρήσει από τους Σκωτσέζους.

Φυσικά η πώληση του Σφιντέρσκι αφορά άμεσα τον ΠΑΟΚ, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση ο Δικέφαλος δικαιούται μέρος του ποσού που θα εισπράξει ο αμερικάνικος σύλλογος, μιας και κρατάει το 20% μεταπώλησης του παίκτη. Εάν λοιπόν το εν λόγω ρεπορτάζ ευσταθεί και ο παίκτης πωληθεί για περίπου 5.000.000 ευρώ (τόσο αναφέρουν τα άρθρα), τότε ο Δικέφζαλος θα εισπράξει το 1/5 του ποσού αυτού, δηλαδή 1.000.000 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια