Λυκογιάννης: «Σκοπός μας να βρούμε νίκες!»

 

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στο Λαύριο, αλλά και για την διαχείριση των παικτών του, τους νεαρούς Κωνσταντινίδη και Καλλιοντζή αλλά και για τον τραυματία Ντάρκο Κέλι. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η προσέγγιση ήταν αυτή που είχαμε συζητήσει μέσα στην εβδομάδα. Μπήκαμε με ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι. Συνδεθήκαμε από νωρίς με το καλάθι παίρνοντας σωστές αποφάσεις. Διατηρήσαμε τον υψηλό ρυθμό σε όλο τη διάρκεια τους παιχνιδιού, παρά τις απουσίες. Όλοι είχαν θετική παρουσία. Το Λαύριο παίζει αρκετά καλά τον τελευταίο μήνα, οπότε είναι σημαντικό που περάσαμε αυτό το εμπόδιο σχετικά ανώδυνα».

Για την εμφάνιση των Φράνκε και Καμπερίδη:

«Ο Φράνκε ψάχνει ένα καλό παιχνίδι εδώ και 20 ημέρες. Ο Καμπερίδης ήταν συγκεντρωμένος στην άμυνα και αυτό τον βοηθάει και στην επίθεση. Θεωρώ ότι γυρίσαμε αρκετά καλά τη μπάλα και γενικότερα είχαμε σωστές αποφάσεις. Περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα με αρκετά παιχνίδια και υπήρχε κούραση. Τώρα με ένα παιχνίδι την εβδομάδα, έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε για κάθε αντίπαλο που έχουμε. Όταν έχεις μία εβδομάδα να προετοιμαστείς, έχεις χρόνο να κάνεις επαναλήψεις στους παίκτες. Αν είμαστε υγιείς, ο χρόνος θα μας βοηθήσει. Ο πιο βασικός μας σκοπός είναι να βρούμε νίκες».

Για Καλλιοντζή και Κωνσταντινίδη:

«Θέλαμε να έχουμε και τον Καλλιοντζή σήμερα αλλά είχε υποχρεώσεις με το εφηβικό. Είναι δύο παιδιά που έχουν καλά στοιχεία και μακροπρόθεσμα να έχουν μία θέση στη 12άδα αυτής της ομάδας. Ο Κωνσταντινίδης έχει μπασκετικό θράσος και πρέπει να βελτιώσει τη νοοτροπία του. Παίρνει εικόνες και παραστάσεις και τον βοηθάει το διπλό δελτίο.

Ο Καλλιοντζής έδειξε ότι δεν φοβάται στο Βίλνιους. Είναι στόχος να μπορέσουμε να τους βάλουμε πιο ενεργά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ».

Για τον ανενεργό Ντάρκο Κέλι:

«Ο Ντάρκο είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και θα μπορούσε να μας βοηθήσει πολύ. Βρίσκεται εδώ γιατί κάνει το κομμάτι της αποθεραπείας. Τον παρακολουθεί ο γιατρός. Του αρέσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, του αρέσει η ατμόσφαιρα. Ήταν ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς. Χαίρομαι ότι πάει καλά η ανάρρωση και αποθεραπεία του».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια