Ήττα - αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ!


Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν τα κατάφερε στο Βίλνιους, καθώς ηττήθηκε με 82-63 από την Ρίτας και αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος.

Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη βρίσκονταν κοντά στο σκορ σε όλο το πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε με 41-37. Το δεύτερο μέρος, ωστόσο, ήταν απογοητευτικό, με την διαφορά να ανοίγει διαρκώς και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο.

Η έλλειψη καθαρού μυαλού, σε συνδυασμό φυσικά με την κούραση (η ομάδα έπαιξε Κυριακή βράδυ με το Περιστέρι) οδήγησαν σε αυτό το κακό αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος. Παράλληλα, οι περισσότεροι παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα, με μοναδικό διασωθέντα τον Ράιλι (21π. & 5 ριμπάουντ).

Ακόμη μια σημαντική παράμετρος είναι και η έλλειψη δημιουργίας με μόλις 11 ασίστ, προϊόν και της μεγάλης πίεσης που άσκησε η Ρίτας στην μπάλα. 

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει και στους περίπου 200 φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Jeep Arena στην Λιθουανία, στηρίζοντας ασταμάτητα τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, τους αποθέωσαν μετά το τέλος του αγώνα, παρά τον αποκλεισμό. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια